Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Nom. Liżecie się nawzajem. Mrrrr... Aż tak ciemno nie jest, jej skrzydła przepuszczają trochę światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc po chwili rozpoczynam swoją częśc. Jeśli mam to wsadzam oba, lub jedno. Jeśli nie... to wsadzam po prostu i rozpoczynam lekko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Jedno. Wydaje smocze pomruki. Mrrrr... Przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc rozpoczynam posuw. Wciąż ją jednak liżę. Po pewnym czasie przyśpieszam posuw, by zapewnic dobrą rozrywkę Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Rozrywkę ewidentnie ma niezłą. Instynkt wali ci wciąż rozkazami, ale nikt go nie słucha. Night wciąż cie liże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc przyśpieszam do maksymalnych obrotów. Jeśli ma niezłą zabawę to pewnie na tym drugim nie poprzestaniemy. Więc po jakimś czasie wystrzeliwuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Wydała dosyć długi skrzek. Opuściła skrzydła i spojrzała na ciebie z uśmiechem. Instynkt ucichł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc pewnie się udało. Obejmuje ją lekko, następnie schodzę z niej i wracamy do obozu. Ciekawe czy mama i Twi zaczęły ro... jeśli to matka tego typu to pewnie opowiada jak byłem pisklakiem... WIĘC MUSZĘ PRZYŚPIESZYĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Wróciliście. Tam twoja mama zdobyła ryby, a Twi sobie upiekła trochę. Smoki wolą surowe i wędzone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Kładę się koło Twi i pokazuje kulture smoków, czyli odrazu full gęby zapełnione Rybami. Spoglądam na Twi, oriętując się, że tu jest... ryba wystaje z pyska. Połykam wszystko i mówię zakłopotany. - Sorka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Zachichotała. No to czas spać, a rano lecieć do domu... Edytowano Listopad 20, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc po zjedzeniu, obejmuje ją i głaszczę. TERAZ MAM PEŁNE PRAWO MÓWIĆ MÓJ MAŁY KUCYK! Raczej... Mój... mały... SKARB! Hehe Joke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 No to zasnęliście... Rano twoja mama urządziła wam śniadanie. Czas lecieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc lecimy. Podczas lotu, pytam się Twilight. - Nie przeszkadza ci, że wolę zostac jako smok? - spoglądam na nią pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 - Trochę - przyznała. Wolałaby cię na pewno najbardziej jako kucyka. Jesteście tak mniej więcej w połowie drogi z wysepki do domu. Lepiej się pospieszcie, bo trzeba jeszcze gniazdo zrobić by Night mogła jajo złożyć w dobrym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Aha... rozumiem... - powiedziałem torchę zawiedziony i lecę dalej w ciszy, przyśpieszając trochę. Ja tu robię za przewodnika, więc ja na przodzie pewnie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Jest wieczorek. Jeszcze jakaś godzinka do domu. Night robi się zmęczona. A przecież powinna jeszcze być w pełni sił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Lecę koło Night wciąż smutny, że Twi nie akceptuje mnie w całości. Jeśli Night zacznie opadac, to łapię ją i niosę ją do lądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Nie, jeszcze leci. - Allan... Nie ważne jak wyglądasz... I tak cię kocham - powiedziała Twi. Dobra, jesteście w pobliżu domu. Jest prawie noc. Teraz speedem gniazdo. coś twardego na podstawę, coś miękkiego jako wyłożenie. Poddasze pasuje jak ulał, bo ma jeszcze ogrzewanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Pod domem powinna byc jaskinia. Lądujemy tam. W niej jest też jedno z Wielu ukrytych wyjśc ewakuacyjnych. Miał to byc taras widokowy... ale zrobi się go na gniazdo smoka. Więc wysadzam wszystkich i zaczynam budowę gniazda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Łogrzewania tam nie ma. Ale ok. Nazbieraliście z mamą kamieni, Twi wam pomagała, scalając je zaklęciem Rarity. A co miękkiego walnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Rarity... więc znajduje cokolwiek, i robię z niego leżę dla mamy, mnie i Night. BO W DOMU SIĘ NIE ZMIESZCZĘ... prędzej w garażu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 W końcu wyszło po paru godzinach pracy leże. Night podziękowała cicho i ułożyła się na swoim miejscu. Niedługo jajo. A leże na razie kołdrami jest wyłożone. Przynajmniej miękko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc idę z Twi na zewnątrz. - Wezwij wszystkich tutaj, ale nie mów im o mnie. Wolę im sam powiedziec. Wybacz, że nie jestem dla ciebie idealny w tej postaci... ale poraz pierwszy nie czuje dziwnej pustki... Spika też by wypadało poinformowac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiwnęła głową i przytuliła twoją łapę. Potem poszła poinformować rodzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts