KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc idę do jaskini i siadam koło Night i czekam. Ciekawe jak zareagują na to, że jestem rodowitym smokiem. Ciekawe czy Rarity też raczą przyprowadzic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Night jest zwinięta w kulkę i przykryta skrzydłem. Możesz tam zaglądnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Więc jeśli się da to zaglądam do środka i spoglądam co ona tam robi. Ciekawe czy już sa jajka czy nie. Ah... mam chyba dzieci każdej rasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Ona śpi. Jest owinięta dookoła dwóch jaj. Jedno jest czarne w drobne białe plamki, a drugie szarawe z fioletowymi, nierównymi pasami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Uśmiecham się na widok jaj. Następnie kładę się na swoim miejscu i czekam aż wrócą. Staram się tak ułożyc by mnie nie zobaczyli. Nasłuchuje, czy schodzą tunelem, czy czekają na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Schodzą schodami. - Mama... Co tu robi smok? - zapytała Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Więc podnoszę się i używam zapalenia, podlatuje do nich i ląduje koło nich. - Witajcie moje skarby - powiedziałem. Po chwili wytłumaczam im kim jestem. Edytowano Listopad 20, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Deliś w pierwszej chwili się wystraszyła. - Tata? - zapytała. Podbiegła do ciebie i zaczęła podskakiwać by przytulić. Na górze schodów stała Infinity. - Gdzie Apokalipsa i Drago? - zapytała natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Spoglądam na Infinity. - Chodzi ci o TEGO Apokalipse który okazał się moim RODOWITYM ojcem? Nie żyje. Drago gdzieś pewnie tu łazi i stara się mnie zabic za to pierwsze. Musisz go zabrac, on mówi, Że Apokalipsa to wzór do naśladowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Kiwnęła głową i poszła poszukać malucha. Wszyscy zaczęli cię wypytywać o smocze korzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Tłumacze im całą historię, jak to było. Jak się wyklułem i w tym samym momencie zobaczyłem Twi, jak dorastałem pod Okiem Apokalipsy, i moją śmierc z ręki wrogich smoków jako jeszcze piskle. Resztę już znają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Nom. Wszyscy cię przytulili. Sweet... Ziew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Sprawdzam DOKŁADNIE kto tutaj jest. Nie, że wymienisz 2 osoby i dodasz po prostu wszyscy... KTO KONKRETNIE PRZYBYŁ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Spokojnie... Deli, Twilight, Luna, BJ, Bolt, Dash... I chyba tyle. Infinity szuka Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Czyli spotkania nie chciało: Lucy, Papillon, Lily, Spike, Rarity... nie chcieli się raczej spotkac. Widac, że mają ważne sprawy... okey... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Lucy podobno gdzieś pojechała w sprawie, że ciebie nie ma, Papillon w ogóle tu nie ma, Lily nie w domu, Spike jest kilka domów dalej, Rarity u siebie siedzi i nikt nie chce jej wypuścić. Zieeeew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Jasne... Spike mógł akurat przyjśc. Więc czekam na ocenę mojej rodziny... jak mnie oceniają, że WOLĘ BYĆ W POSTACI SMOKIEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Trochę smutno, że nie możesz z nimi zjeść śniadania w domu, ale szanują twoją decyzję. A tu nagle... Po chodach zleciał po potknięciu się, Spike. Znalazła się zguba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Spoglądam. 100 lat i nic się nie zmieniło. Za to on jest moim kumplem. - Cześc Spike - powiedziałem spoglądając na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Trochę się zmieniło. Ma ciemniejsze kolory, jest większy i ma już smocze oczy w pełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - Cześc Spike... zmieniłeś się - powiedziałem do niego z uśmiechem. Ma może skrzydła? Bo miałbym zioma od latania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Takie malutkie, bardziej do pływania. - Allan?! - zdziwił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 - PRAWDZIWY Allan. Okazało się, że jestem pierwotnie Smokiem - tłumaczy to. - Co do obiadów, to zawszę można na Górze Chillad postawic większy dom... gdzie bym się zmieścił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 A możnaby. Tymczasem spać ci się chce... Leciałeś od rana... Padasz z łap. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 To poproszę Lunę by poinformowała resztę, Federacje o moim Odmienionym Powrocie i proźbie. Znając, życie, federacja mnie nie zaakceptuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts