KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc ja z miną Okey, sprzątam tutaj. Akceptuje swój los. Następnie jakoś staram się wyjść i wrócić do jaskini. Będzie sporo do naprawy. Bodajże się przez 3 piętra przebiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Jakoś wylazłeś. Ciężko było. Ale się udało. No to co teraz porobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Muszę się jakoś pochlebić Twilight. Jednocześnie musze znaleźć niewo... przyjaciela, który będzie odpisywał mi na Blogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Nom. No to dwa questy masz. 1. Pochlebić Twi. 2. Znaleźć kogoś, kto odpisze na blogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 2 to na stałe. Mam pomysł. Moja mama... Papillon, pewnie będzie pewnie umiała odblokować mocę. Proszę Deli by ją zaprosiła... ja bym zaprosił... ALE NIE MAM KCIUKÓW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Zaprosiła. No to będzie ok. Teraz wykonać questy, przynieść ryby dla Night i dla ciebie no i przytargolić drewno na ogień do piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc. Spike wciąż ma posadę mojego asystenta więc daje mu do Laptopa... jeśli ma... hasło do mojego bloga i żeby przychodził zawsze wieczorem. Następnie lecę na ryby i drewno... I NIE PRZYNIOSĘ JAJA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 No i przytargoliłeś. Wieczór się zrobił. Night podziękowała i zjadła. Jajka są ciepłe. I rodzinka się powiększy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Jutro powinny wyjść. Następnie sprawdzam kiedy mama przyleci, bo ona jeszcze nie wie, że ja to smok. Ciekawe jaka będzie reakcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 No to zzzzeeezzzzzuuuuzzzzz. Mama przyleci też rano. Jeszcze imiona dla małych będziesz musiał wymyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 To zrobię jutro. Mama powinna zdążyć na wyklucie. Idę do mojej Pierwszej mamy, sprawdzić jak się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Ona sobie bada tereny dookoła, czyli lata sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc ja spędzę czas z rodzinką a potem z Night. Ciekawe jak się teraz czuje. Tak czy siak może lepiej zobaczę jak się czuje Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Opiekuje się jajami. Dziwnie się czuje taka uziemiona, do tego pod ziemią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Kładę się koło niej le lekko liże po policzku. - Spokojnie. Jeszczę parę dni i będziesz mogła sobie latać ile chcesz - powiedziałem. Będzie musiała tylko uważać na VTOLe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Uśmiechnęła się i cię liznęła. Zwinęła się dookoła jaj. So sweet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc spędzam z nią trochę czasu. Potem wracam na swoje miejsce i zasypiam. Ciekawe na kiedy będzie ten dom gotowy. Wiadomo, nie może być z drewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 To pewno będzie z cegiełek. Już się tworzy. Zasnąłeś. Obudziłeś się rano. Teraz na ryby, na drewno, przywitać mamę i oglądać wykluwanie maluchów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc lecę po zapasy. Następnie wracam do jaskini gdzie powinna być już mama. CIekawe jak zareaguje jak mnie zobaczy... pewnie szok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Nom. Gapi się. Stoi i się gapi. Oooooooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc podchodzę do niej i ją obejmuje. - To jestem ja... Prawdziwy ja. Mam nadzieje że to akceptujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Kiwnęła głową. - Tylko to trochę dziwne... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Uśmiecham się do niej. Następnie pozwalam by mama poznała mamę. Dobra teraz będzie ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Się poznały, zdziwione obie. No to się poznały... - Blaze - powiedziała cicho Night i lekko pokazała głową na skrzydło, którym się przykryła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Dwie mamy, dwa razy więcej prezentów na święta. Podchodzę do Night i sprawdzam czy już czas na wiadomo co. Spoglądam co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts