Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Wszyscy po chwili stanęliście na trawie przed zamkiem. Czas na akcję ratunkową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Dobra. Zna ktoś wnętrze zamku jak własną kieszeń? - spytałem się. 1. Rekonesans, a jak masz kogoś kto zna teren to idź za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Uczyłam się tam przez pół dotychczasowego życia - powiedziała od razu Twilight, podnosząc kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Świetnie, będziesz przewodnikiem. Rainbow, jak twoje skrzydło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie najgorzej. A co? - zapytała, spoglądając na lekko wykrzywione skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Dla pewności będziemy w grupie Obronnej. Jak by plan poszedł w cholerę zanim zdążymy opuścić Canterlot, to osłaniamy resztę by mogła ich uwolnić. Jak pójdzie dobrze to do grupy obronnej dojdą Ghost i Capo. Kiedy spotkacie człowieka, zapamiętajcie że mają słabość do Alkoholu. Będziemy mogli się pozbyć całego ich garnizonu w oka mgnieniu. Rarity, czy pod kontrolą Chrysalis są strażnicy i inni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Mają obowiązek słuchać Celestii, nie ważne jakie rozkazy wydaje - wyrecytowała Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Więc jeśli los podąży w taki sposób jaki uważam, będę miał dla ciebie zadanie. Teraz, idziemy po przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Pytanie: Wiesz ty w ogóle, gdzie oni są? - zapytała rzeczowo Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Właśnie. Twilight, mogła byś zaprowadzić nas do Cel więziennych? Najpierw tam poszukamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - To idziemy - powiedziała i ruszyła na tyły zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Idę za Twilight, jednocześnie uważając na wszystko co może mnie zaatakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Twilight dotarła do wejścia dla strażników i po cichu otworzyła drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Jestem gotowy na ciche ogłuszenie strażników. Czekam na to co się wydarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Twi przyłożyła kopytko do ust, a jej róg zajarzył się. Poczułeś jakby przypływ magii, a następnie zauważyłeś, że cała grupa ma zielone oczy. Jednak zachowywali się normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Zajebiście... iluzja istnieje, mnie już nic kurna nie zdziwi. Ale całe szczęście możemy się poruszać normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Alicorn weszła krokiem zahipnotyzowanej do środka, reszta tym samym krokiem za nią. W środku było kilkunastu strażników i nie mniej Podmieńców. W kątach stały manekiny ćwiczebne, a na ścianie wisiały bronie. Twi skierowała was do drzwi w rogu, wyraźnie zaniedbanych, otworzyła je i ruszyła w ciemność po śliskich, wykutych w kamieniu schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Idę za nią uważając na każdym kroku. Zajebista mi straż, normalnie nagroda obrońców głowy państwa wędruje do Gwardii Celestii. W Iranie mówimy na to lenistwo i nielojalność. Edytowano Sierpień 5, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Po chwili znaleźliście sie w zimnym i ciemnym pomieszczeniu. Wzdłuż ściany mieściły się klatki, ledwie wystarczające kuczym rozmiarom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Idę dalej za Twilight. Czyli grzeszki też mają. Dobrze wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Twi stanęła przy ścianie z kluczami. - Teraz trzeba tylko się dowiedzieć, która to cela - powiedziała, przyglądając się kluczom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Idę się rozejrzeć - powiedziałem i poszedłem szukać Celi z naszymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Cele były, ale puste. Ciemność dodatkowo utrudniała zadanie. W którejś z dalszych cel zobaczyłeś jakąś skuloną postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) - Halo, wszystko gra? - pytam się i podchodzę bliżej by zobaczyć co to, jednocześnie jestem gotów na nagły atak. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 W celi leżał dalej nieprzytomy Ghost, skulony do granic możliwości, zapewne, aby zmieścił się w klatce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts