Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 - Są inteligentne i pamiętliwe. Jedynie na karku nie mają kolców - powiedziała Night. Drago nie wygląda na jakiegoś przerażonego ze strat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Patrz na niego. Wykapany tata. Trzeba było go zabić, kiedy była okazja - powiedziałem gotując się ze złości, ale teraz się szybko uspokajam i skupiam się na walce. Mam słaby punkt to już wiem jak walczyć. Wspomagam się też czarami jakie znam z postaci człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Walka z Szeptozgonami jest męcząca. Udało wam się je pokonać, ale jesteście zmęczeni. Drago cofnął noże i smoki się rozstąpiły. A zza nich wyleciała gówna broń Drago. Płonący na czarno smok. Przypominał nocną furię, ale zamiast uszu i wyrostków miał kołnierz kolców. Jego oczy były ciemnoszare. Także końców skrzydeł nie było widać przez czarny płomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Ten... gnojek... zaczyna mnie... irytować... - powiedziałem wkurzony. Mam pomysła... wchodzę do mózgu tego stwora i podmieniam obrazy, przez co będzie myślał, że to Drago jest celem do zabicia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Smoki zorientowały się, gdy oszalały stwór zaczął szarżować na Stormcuttera. - Stop - usłyszałeś z dołu. Przy drzwiach. Z ziemi wystawała paszcza szeptozgona. Nad nią Shymin trzymała szarpiącą się Star Storm. Za nią stały cztery straszliwce trzymające przy ziemi Orange'a. Wdarli się od dołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - No to pięknie - powiedziałem poddając się. Mają pisklaki, nie mamy wyboru. Ląduje na neutralnym poziomie razem z Night. Jeśli kiedykolwiek dorwę tego małego, to go pożrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Na Night usiadły dwa Gronkle. - Wyzwól Darknessa spod wpływu - powiedziała spokojnie Shymin. - Tata...! - pisnęła Storm, wisząc nad wirującymi zębami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Zajebista przyjaciółka - powiedziałem uwalniając tego stwora. Zapłaci za to... obiecuje, że zapłaci za to. Nie wiem jak... ale zapamięta tą karę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 - Lecimy - powiedziała syrena. Szeptozgon uspokoił zęby i delikatnie chwycił ogon małej Storm. Drugi wziął Fire'a. - Do leża - wydała polecenie Shymin i smoki poderwały się do lotu. Gronkle trzymały Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Obiecuje, że cię znajdę... i zabije - powiedziałem do Shymin. Dałem jej przyjaźń... której nigdy nie doświadczyła. Dostałem w zamian zdradę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Wzięły ją Straszliwce. Jednak nie zdążyły się poderwać do lotu, gdy nadleciało wojsko... Wasze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 "Otoczyć ich. Zabijacie smoki, prócz Nocnej Furii i Piskląt. Inne smoki zabijać, a ognisty kuc i syrena... przyprowadzić żywych" wydaje rozkaz i wspomagam wojsko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 - Każ im przestać - powiedziała Shymin. - Małe nie będą bezpieczne w paszczy głodnego szeptozgona. Mają się wycofać. - Tata! - pisnęły dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Przejmuje kontrolę nad szeptozgonami i zamieniam ich obraz, że to ja mam być sojusznikiem. Tak samo Gronkiele. Jutro będzie mnie łeb ostro nawalał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Nom. Tym bardziej, że teraz czarny potwór zaszarżował na ciebie od tyłu i miotnął tobą o ścianę. - Każ im się wycofać - powtórzyła Shymin. Szeptozgony potrząsnęły łbami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Wciąż trzymam kontrolę nad nimi ponownie i saram się je opanować. - Znasz mnie... nigdy tego nie zrobię - każe im przyśpieszyć jak najszybciej. Wojsko... przydała by się pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Czarny potwór z szybkością błyskawicy podleciał do Night. Wziął ją i najzwyczajniej w świecie rzucił na ścianę obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc ładuje maksymalne splunięcie nie przerywając kontroli. Walę w niego. Smoki jak będą blisko, to mają rzucić we mnie maluchy, a ja je łapię i ląduje koło Night. Robię pole siłowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 (edytowany) Czarny smok zaczął walić łapami w pole siłowe. Wszystkie smoki rzuciły się na wojsko. Ciebie zaczyna głowa boleć. Night nie ma siły wstać. Edytowano Listopad 21, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 "Twilight. Jeśli jesteś, to przyda nam się każda pomoc. Twilight jesteś? Proszę odpowiedz" wysłałem do niej wiadomość. Staram się utrzymać pole jak najdłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Czarny potwór uderzał w pole całym ciałem. - Puść. Ich. Teraz - usłyszałeś z domu. Twilight w cienistej zbroi. Tym razem musiała ją wykonać sama, przez co chyba straciła trochę energii. W magii trzymała miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Mówię do pisklaków. - Dlatego mówiłem wam na pierwszej lekcji by jej nie wkurzać - powiedziałem i daje mocniej tarczę. Podziwiam efekty Wkurwienia Twilight. Będzie Ognista Klacz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 W tej chwili nie. Rzuciła się na stwora. A tu niespodzianka. Szpony smoka przeniknęły przez cienisty miecz i zbroję, jakby nie istniały. Twilight upadła na ziemię z trzema szramami na boku. Cień plus cień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 - TWI! CO ZAWSZE POKONUJE CIEŃ!? - wrzasnąłem do niej. Jeśli nie załapie... przesrane ma. Ja nie mogę zdjąć tarczy, bo wtedy będzie większy bigos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Wstała. Jakoś otoczyła się światłem. Powoli szła na potwora. Smok zaczął się cofać. W końcu odleciał. To przechyliło szalę. Smoki zaczęły uciekać. Twilight upadła na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts