KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Jeśli jest bezpiecznie, podbiegam do Twi i sprawdzam czy wszystko gra. Sprawdzam czy wojsko ma już Shymin i Drago. Musze się z nimi zam rozprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Twilight jest zmęczona i krwawi z ran zadanych przez mrocznego smoka. Drago uciekł na Stormcutterze. Shymin jakieś smoki wrzuciły do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Karze ją przyprowadzić do Głównej sali, a Twilight oddaje do MedBay, a Night... wybacz... weterynarzy, bo wątpię by jakiś lekarz znał się na smokach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Shymin siedzi w terrarium od kogoś i gapi się na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 - Dajcie mi ją tutaj... - powiedziałem wyraźnie wkurzony. Jak ją postawią koło mnie, to daje im czas na odsunięcie. Następnie z całej siły walę w nią nieuzbrojonym ogonem by odleciała na parę metrów. Podchodzę do niej. - Ufałem ci... drugi raz nie popełnię tego błędu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Jęknęła i podniosła się z podłogi. Fuknęła na ciebie bezczelnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 - Ufałem ci. Byłem tobie jak przyjaciel, a ty... ty mnie zdradziłaś - powiedziałem przyciskując ją do ziemi i dusząc tak by nie zabić. - Widzę, że wolisz służyć istocie która prędzej czy później rzuci cie na pożarcie swoim smokom... nawet Rarity tak się nie spaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 - Zabiłeś... Go... - warknęła w odpowiedzi. Nawet nie próbuje się bronić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 (edytowany) - Zabiłem... bo sam zaczął. Gdyby nie ta akcja to zabiłby, Mnie, Twi, Lunę, Lucy, DELICATE! Wszystkich. Sam mi się przyznał podczas walki, że wykorzystał was... jednak komu ja to mówię. Sama wybrałaś służbę u istoty która popełnia potworniejsze rzeczy. Jeśli chcesz śmierci syren od Drago, któremu służysz - podnoszę ją i miotam nią w pobliże drzwi z taką siłą, że ma krew z niej lecieć, jednak nie tak by zabić. - ... To wracaj do niego. Już tutaj nie wracaj. NIE JESTEŚ JUŻ MOJĄ PRZYJACIÓŁKĄ - powiedziałem do niej wściekły. Edytowano Listopad 22, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Nie wstała.tylko zaczęła płakać. Na ziemię lecą krew i łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 - Wynieście ją. Nie chce mieć z nią nigdy więcej do czynienia - powiedziałem odchodząc od niej jak najdalej. Mogła by uratować sytuacje... jednak już zapóźno dla znajomości. - Dla twojej wiadomości. Ten cień którego kochałaś to była 100% kopia mnie. Te same uczucia, te same zdolności. Więc wiedz... - powiedziałem spoglądając na nią - ... że ledwo się powstrzymałem od "klasycznej" kary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 - Chcesz wiedzieć, gdzie jest Drago? - zapytała. - Leć sobie na bagna, do wielkiego drzewa. Idź pod ziemią, bo wszędzie są trujące opary - rzuciła. Ktoś ją podniósł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 - Nie wiem czy ci wierzyć. Okłamałaś mnie już w sprawie, że chcesz się zaprzyjaźnić - powiedziałem kładąc się na moim "Tronie" - Nawet jeśli to prawda... nie zmieni to twojej sytuacji. Jedynie ledwo poprawi karę na jaką zasługujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 - I tak nie mam nic do stracenia... - odparła. I ją wynieśli. Za to weszli Orange i Storm. - Mama? Gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Informuje strażników by dali ją do Terrarium w Lochu domu. Następnie zaczynam omawiać z generałami czy taka opcja jest możliwa i czy to jest pułapka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Jedni mówią, że trzeba spróbować, inni, że to pułapka. Zdania są podzielone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Tak czy siak... Oni potrzebują Shymin, i pewnie za raz ją uwolnią. Dać do jej jedzenia chip lokalizacyjny. Potem czekamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Dali. I w końcu dostałeś wiadomość, że szeptozgony przebiły się przez podłogę i ją porwały. Na szczęście nie na strzępy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Przekonały ją pewnie, że Drago, wciąż jest jej "Przyjacielem" więc pewnie dlatego poszła. Śledzić jej sygnał i powiadomić mnie. A... powiadomcie inżynierów by zamontowali wierzyczki przeciwlotnicze... i dali tu straż - powiedziałem i czekam na informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I wyszło, że polecieli rzeczywiście na bagno i w samo centrum. Inżynierowie zabrali się do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc przygotowuje się. Lecę tam SAM - Wrócę za parę godzin. To osobista sprawa, i muszę ją załatwić sam - powiedziałem i poleciałem na bagna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Tak jak mówiła wtedy Shymin: Przez bagna przelatywały co chwila zębirogi i rozpuszczały wciąż chmury trującego gazu. Nie ma szans na przejście ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc musi być inne wejście. Idę szukać tuneli i korzystam z nich. Muszę tam dojść. Wciąż jednak mam na oku gdzie jest sygnał Shymin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pod ziemią jest sieć tuneli. Ale z kolei tam możesz natknąć się na szeptozgona. Hmmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc wchodzę wspomagając się magią i miksturami. Staram się przejść przez sieć tuneli niezauważony. Muszę dorwać Drago, zanim narobi większych szkód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts