Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Po jakimś czasie trafiłeś do wielkiej jaskini. Jeszcze nikt cie nie widzi, ale tu jest cała masa smoków. Nie tylko szeptozgonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wyszukuje Drago by wyzwać go na Smoczy Pojedynek. Żaden smok nie będzie mógł się wtrącić do walki, a wygrany bierze wszystko. Nawet Apokalipsa przestrzegał tej zasady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Drago jest ze stormcutterem. W pobliżu kręci się Darkness. Zanim przejdziesz zostanie z ciebie mielonka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wyszukuje wzrokiem Shymin. Gdzie ona jest. Wspomagam się też lokalizacją Chipu. Ciekawe jaką jest "Przyjaciółką" dla Drago. Aż chętnie ich zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Shymin stoi niżej. W małym jeziorku wodnym. Jest z dwoma wrzeńcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wiec jakiś czas spędzam w ukryciu obserwując ich i czekając na dogodny moment. Wyzwać go na pojedynek, pokonać i tyle. Smoki powinny darować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Po jakimś czasie Drago wszedł na stormcuttera i wznieśli się w powietrze. Złapali Shymin i wylecieli przez jeden z tuneli. Wraz za nimi poleciały wrzeńce i jeden szeptozgon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Zakradam się tam ładując się niewidzalnością i sprawdzam co się dzieje. No, narada wojenna chyba będzie. Może coś usłyszę i się dowiem co planują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Raczej nie. Wylecieli poza bagna. Zauważyłeś coś. Taki wulkan. Ale z lodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Dalej za nimi lecę pozostając w ukryciu. Muszę zobaczyć po co tam lecą. Aż mnie ciekawi co zrobią... lecę jak najciszej się da i pozostawiając standardową odległość do śledzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 W lodowym wulkanie było jeziorko wrzącej wody. Przy nim uwijały się smoki. Kilka suszyło ryby, a inne maczały coś, co przypominało łuski Apokalipsy we wrzątku. Drago wraz ze swoją świtą wylądowali tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc ląduje koło nich pokazując się. - Drago... wyzywam cię na Smoczy Pojedynek - powiedział. Nie może się wycofać. Nie ważne czy syn apokalipsy czy nie... MUSI tak postąpić. Inaczej smoki przestaną go słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Kiwnął głową. Stormcutter rozłożył skrzydła wszystkie i podał mu coś. Jego noże i pełną zbroję z łusek Apokalipsy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Skoro tak daje sprawę... to spróbuje coś. Tworzę na skrzydłach świetliste ostrza. Jutro... mój łeb to poczuje... OSTRO. Ale wpierw ważne jest zajęcie się Drago. On ma Protect, Ja mam Damage. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Wszystkie smoki się rozsunęły. Powstało pole walki z jeziorkiem wrzątku pośrodku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wiec robimy kółko... ten wrzątek... może się przydać. W pewnym momencie robię zapłon i rzucam się na wroga. Czas Duelu. Komu kibicuje Shymin? Pewnie Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Shymin nie kibicuje, tylko sędziuje wraz ze stormcutterem. Drago niemal natychmiast zmienił się w płomień i zniknął. Pojawił się tuż za tobą i boleśnie wbił ci jeden z jego noży w łapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Ignoruje. - Chłopie... ja takie obrażenia, to od żony codziennie dostaje - powiedziałem i stosuje takie same sztuczki jak on. Wyszukuje trasy teleportacji i sam jej używam. Więc Tele-Duel będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 W końcu Drago stanął na samym brzegu wrzącej wody. Udało mu się mocną uciąć cię w skrzydło. No a on ma kilka ran ciętych na bokach i kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Gotcha! Używam pchnięcia i wrzucam go do wrzątku i tworzę na powierzchni pole siłowe by nie mógł wyjść. Niech się tam gnój utopi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Zaczął uderzać w pole wystraszony. To tylko źrebak, którego poniosło, bo stracił tatę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 "Bracie. Nie chciałem zabić naszego ojca, nie dał mi wyboru. Widzisz co się dzieje, bo chciałeś pójść jego śladami? Ja mam jeszcze dostatecznie mocy by cię tam utrzymać, aż się utopisz" powiedziałem i czekam na odpowiedź. Wiem, że on też to potrafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Jest zbyt spanikowany by odpowiedzieć. Dalej uderza kopytami w pole, ale coraz wolniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Dobra... puszczam go z tego, ale mam go w telekinezie. Następnie powtarzam tekst - Bracie. Nie chciałem zabić naszego ojca, nie dał mi wyboru. Widzisz co się dzieje, bo chciałeś pójść jego śladami? Ja mam jeszcze dostatecznie mocy by cię tam utrzymać, aż się utopisz. Nie chcę cię zabijać, ale nie dajesz mi wyboru. Nie idź tą samą drogą co nasz ojciec. Masz już Tą Zdrajczynie, której imienia nawet nie chcę gadać, bo mi się rzygać chce - Miałem tu na myśli Shymin - Zaufałem jej, a ona mnie zdradziła. Ciebie też by to czekało. Ona, albo inne smoki by cię zdradziły. Najprawdopodobniej ona pierwsza. Nie chce cię zabijać, możemy żyć w zgodzie. Prędzej czy później Ojciec ciebie by się pozbył bo byłbyś dla niego zagrożeniem. ON WIEDZIAŁ GDZIE JESTEŚ OD 1000 lat... a przyszedł do ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Ten płacze. Jego zbroja rozmiękła we wrzątku. Kawałki łusek Apokalipsy wpadły do wody. Od Drago paruje woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts