KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Kładę go na ziemi. - Nie musimy walczyć - rozluźniłem się chowając każdą broń, jednak będąc gotowy na atak. - To jak? Damy sobie szansę? - powiedziałem wyciągając w jego stronę łapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Ten jakby nie rozumiał. Wciąż tylko płacze. Skulił się na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Spoglądam na smoki i na Shymin. Usłyszała teraz co o niej. Smoki teraz mogą postanowić komu służyć. Statystycznie wygrałem pojedynek, więc biorę wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Smoki rozglądają się. Shymin gapi się w ziemię. Drago dalej leży skulony na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Macie wybór... - powiedziałem odwracając się do smoków. - Służycie mi... albo odlatujecie stąd i nigdy nie wracacie pod groźbą śmierci - powiedziałem. Pragnę zauważyć, że na tej wyspie jest to Jezioro Calwar, które jest najbogatsze w ryby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Prawie wszystkie pokłoniły się tobie. Jedynie Stormcutter podszedł do Drago. Shymin dalej się gapi na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Spoglądam na StormCuttera - Zaopiekuj się nim jeśli możesz - powiedziałem i podchodzę do Shymin i patrzę na nią z góry. Westchnąłem. - Oj powiedz. Co ja mam z tobą zrobić? Same przez ciebie kłopoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Nie odpowiedziała. Stormcutter przykrył Drago skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - ... Ale dzięki tobie dowiedziałem się gdzie jest Kryjówka Drago. Jestem skłonny ci przebaczyć, ale to BĘDZIE OSTATNI RAZ. Jeszcze raz mnie zdradzisz, a skończysz jak każda inna ryba podczas spotkania ze smokiem - powiedziałem patrząc na nia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Cisza. No to co z Drago? Przecież go nie zostawisz ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Drago... co masz teraz zamian robić? - spytałem się. W końcu jest dorosły. Bo ma 1000 lat i jest już dorosły. A shymin? Myślałem, że bardziej się ucieszy, że jej przebaczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Shymin cię od tyłu. Przytuliła cię. Drago siedzi cicho. Nie zapomnij, że on zachowuje się jak zwierzak, nawet mówić do końca nie umie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Podchodzę do niego - Idziesz, ze mną? - spytałem się. Shymin jednak będzie musiała zapracować na odbudowę mojego zaufania... nie tak łatwo je odbudować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Stormcutter podniósł go, podał tobie i odleciał. Szybko zniknął z pola widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Odwracam się do smoków. - Pod moim pałacem. Są sporę dziury. Weźcie smoki z bagien i możecie się tam wprowadzić. Będziecie mieli ryb tyle, że aż się wam przejedzą - powiedziałem i czekam na ich reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Się zgodzili. Yaaaay! No to do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Biorę Shymin na grzbiet i lecimy. Po drodze. - Powiedz mi... tak mnie nie nawidziłaś, że byłaś gotowa mnie zdradzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Cisza. A Drago u ciebie dalej chlipie. Biedny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Powiedz. Nie będzie już teraz wygnania itp. Ta rozmowa już nie ma wpływu na przebaczenie - powiedziałem spoglądając na nią. Jakoś uspokajam brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Zabolało mnie, że go zabiłeś... - powiedziała cicho. Drago dalej płacze. Pewnie Infinity się o niego martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Nie zabiłem go. To był cień. CAŁKOWITA kopia mnie. Wszystko co cień robił, jak się wymawiał, WSZYSTKO to były moje zachowania. Cień nie mógł nic powiedzieć na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I nastała cisza. A Drago zasnął. Taki mały ognisty ogierek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - To co naprawdę czułaś do Cienia to nie było do niego. W cieniu się nie da zakochać tylko w jego Pierwowzorze - powiedziałem lądujac na lądowisku w domu. Pozwalam zsiąść Shymin. - Weźmiesz Drago i zaniesiesz go do Twi? Ja muszę sprawdzić co u Night - powiedziałem i jak się zgodzi, to podaje mu go a następnie lecę do Night Furius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Miała kilka żeber popękanych, ale już jest ok. Powoli zdrowieje. Shymin zajęła brodzik dla dzieci. Twi wzięła Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc pomagam Night tak ja mogę. Potem wycięczony wracam na swój "Tron" by trochę odpocząć. Oh tak... teraz polenić się na tronie do końca dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts