Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 A tu niespodzianka. Na tronie znajomyżółty jednorożec, który był czerwony, gdy go ostatnio widziałeś... WHAT?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Nie... nie... To nie możliwe... cofam się przerażony. - J... Jak? JAKIM CUDEM TY WRÓCIŁEŚ! - krzyknąłem przerażony. TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA! On... wrócił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Miałeś jakieś dwa miesiące temu lasagne na obiad - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wzbijam się w powierze i lecę do rodziny. Powinny być w sypialni i pomagać Night. Także Shymin tam będzie. Ląduje tam przerażony i zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Co się stało? - wszyscy zapytali na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - ON WRÓCIŁ! CAPO... Siedzi w Głównej Hali... i pyta... o Lasange - powiedziałem dysząc przerażony. Jak nie uwierzą to pokazuje zdjęcia z kamer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Prawie wszystkie zemdlały. A dzieciaki zaczęły się chwalić, że znalazły w lesie jajo szeptozgona i położyły je pod swoim łóżkiem, żeby nikt nie zobaczył i żeby ci pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Okey... Szeptozgony są chyba łagodne jako dzieciaki... więc mogą. Ocucam klacze swym oddechem. - Co zrobimy z tym problemem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Idę zrobić Lasagne... - powiedziała Rarcia. Dołączyła się do niej Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Nie! Wtedy w ogóle tutaj zostanie. Chcecie mieszkać codziennie z Capo? - spytałem się Luny i Rarity. Patrzę na ich rakcje, codziennego Napastowania seksualnego przez Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Od razu się zatrzymały i schowały w szafie. Ale Capo i tak nie ma, gdzie zamieszkać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Musimy znaleźć Capo dom. Inaczej on tu zamieszka - powiedziałem. JA TU MAM BYĆ JEDYNYM SAMCEM. TO SĄ MOJE SAMICE! NIE JEGO. NIE NASZE. MOJE! MOJE MOJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Cisza. Wszystkie klacze się schowały w szafie. Night się rozejrzała. - Kto to w ogóle jest? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Taki jeden. Jest tak napalony ą ę że nawet ciebie by się odwarzył zrobić. Nie ważne jak... on zawsze wraca, węc chcemy mu dać dom JAK NAJDALEJ STĄD. inaczej... będzie musiał tu zamieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Przywiążcie go do kamienia i wrzućcie do oceanu - powiedziała zwyczajnie. To kiedyś był twój przyjaciel... Przed jego śmiercią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - TO poniekąd mój przyjaciel... staramy się obejść bez zabijania. Choć... trzeba mu pomóc. Jestem jego przyjacielem i trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Spojrzała na ciebie dziwnie. Kuc uzależniony od ąę jest twoim przyjacielem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Długa historia. Uratował mi kiedyś życie, więc jestem mu to winny. TWILIGHT. WEŹ RESZTĘ I POSZUKAJ JAKIEGOŚ LOKUM DLA NIEGO. NO CHYBA, ŻE WOLICIE GO TUTAJ NA STAŁE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Wybiegły z pokoju tak, że się zakurzyło. Night nie ma co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Staram się jej jakoś pomóc w leczeniu. Jak się nie da, to spędzam z nią czas na rozmowie. - Wiesz... nie zawsze byłem smokiem. Przez pewien okres byłem człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Gapu gapu. Gapi się na ciebie. Raczej nie masz jak pomóc. PO prostu musi się zrosnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Serio. Teraz kiedy o tym myślę, to jest to dla mnie komiczne, ale wtedy... to była moja prawdziwa postać. Międzi innymi jako człowiek spotkałem Twi, Lucy, Lunę, Rarity... wszyscy mnie tu znają jako człowieka. I teraz wiem, że Galax... Redzeń ALLANA... i ja... to były odłamy tej postaci. Teraz się czuje szczęśliwy. Przy tobie. Przy pisklakach. I przy reszcie moich skarbów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Zachichotała i cię jakoś przytuliła. Na pewno wszystko się zrośnie do następnych godów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 CO ty tak czekasz na te gody? Dobra. Sprawdzam ile już stron Klacze przeszukały za tymi ogłoszeniami domów. Śmiałbym się gdyby wszystko było zajęte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Ja tylko mówię o czasie. No to się śmiej, bo zajęte. A do pokoju wlazł Capo. Gapi się wielkimi oczami na Night. Ja tylko mówię o czasie. No to się śmiej, bo zajęte. A do pokoju wlazł Capo. Gapi się wielkimi oczami na Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts