KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Staje pomiędzy nimi. - Nawet o tym nie myśl! - powiedziałem gotując się do ataku. - Wiele się zmieniło z mojego charakteru ostatnio. Nawet się nie waż o tym myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Ten tylko stoi i się gapi. Takie 0.0 ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - KOCHANE! CHODZICIE TUTAJ! - Wrzasnąłem do nich. Muszą usłyszeć tą brutalną prawdę. - Niestety... nie ma domu... to oznacza... że... TO COŚ... musi tu zostać... - powiedziałem to z wyraźnym bólem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Capi dalej się gapi, a tamte jak tylko to usłyszały na korytarzu to zwiały. A Capo się ocknął i pobiegł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Ja chyba zjem tego debila który wskrzesił Capo - powiedziałem i lecę za nim. ONE SĄ MOJE! TO MOJA WŁĄSNOŚ... MOJE KLACZE, NIE WŁASNOŚĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I pobiegły do jakiegoś pokoju, a Capo za nimi. No super, labirynt książek Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc wchodzę za nim. Kożystam z Chipów klaczy i je szukam. Musze znaleźć je zanim ten Napalony Zboczeniec je znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Tyle, że on jest tuż za nimi. A Ty musisz się przedrzeć przez labirynt, a nie wiesz, którędy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 LOKALIZATORY. Trasę najkrótszą do nich wyznaczą. Tak czy siak, lecę za nimi. Musze do nich dotrzeć jak najszybciej. Jak nie to Teleport. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pobiegłeś do nich. A Capo ni ma. Klacze rozbiegły się po domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 "NIE ROZDZIELAJCIE SIĘ! SPOTKAJMY SIĘ W SYPIALNI!" powiedziałem i lecimy tam. Trzeba ustalić granice. On jest nieobliczalny. Niech se inne samice ĄĘuje. ALE NIE MOJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Sorry, ta droga jest już odcięta. Tylko Rarcia tam dobiegła zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Night cię przypilnuje. Je polecę po resztę - powiedziałem i lecę po nie. Używam ich Chipów które mają w żołądkach. Tak... byłem do tego zdolny. Lecę je szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Znalazła się Twilight... Luny Ani widu, ani słychu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Biorę ją na grzbiet i dalej szukam. Nie mogły odejść za daleko. Musi gdzieś tutaj być. A reszta? Co z nimi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Znalazł się pod szafą. On uśpiony zaklęciem Luny, Luna zaklęciem Capo. I tak sobie śpią, a on ją tuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Oddzielam ich i ją też biorę. Sprawdzam czy do czegoś doszło. Następnie szukam reszty. "Capo uśpiony. Spotkanie w Sypialni" lecę następnie do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Na szczęście do niczego nie doszło. Wszyscy idą do leżosypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Kiedy tam będą. Kładę Lunę na łożu i spoglądam na klacze. KTO mógł go przywrócić do życia? Jakieś sugestie? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Nikt nic nie wie. -Mooooja słodziuchna... - mruknął Capo przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jakoś rozdzielam go o Luny i kładę najdalej, odpychając nogą. - Zadzwońcie do Lily i się spytajcie kto ostatnio miał dostęp do Reprojektora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Sorry, Lily jest u siebie, więc aktualnie jeszcze sobie eksploruje dzikie tereny. Jej nowe hobby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 To jak będzie dostępna to niech zadzwoni. - Nie znalazłyście nic, na pewno? - spytałem się klaczy... jeśli nie to... - Musimy jakoś go ograniczyć. Pomysły? Bo wykastrować to chyba nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 No co ty. Wtedy to już nie Capo. Luna i Rarity proponują zamknięcie go z dorosłym szeptozgonem. Reszta proponuje zamknięcie gdziekolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Szeptozgon to przesda. On by prędzej wykastrował Capo. Zamkniemy go w pokoju. Jak się ogarnie to z nim pogadam. Mają go pilnować Smoczy Strażnicy (zmieniona nazwa Czarnej Straży) i nie wypuszczać NIGDY. Chyba, że ja tam podejdę i im to powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts