Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 No to go zamknęli. Załatwione! Co teraz porobicie? Padnięty jesteś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Kładę się na łożu. - Ciężki dzień - powiedziałem zapraszając klacze by też się położyły. Obejmuje je skrzydłem, a drugim przykrywam Night. Zasypiam odrazu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I spałeś do wieczora następnego dnia i obudziłeś się z wielkim bólem łba. Booooli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 No boli. Sprawdzam kto koło mnie jest, prócz Night. Ciekawe kiedy się jej kości zrosną. Rozkładam się na łożu i odprężam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 A w nocy nieświadomie przytuliłeś do siebie Night i klacze. Night raczej nie bardzo mogła zejść. Reszta wylazła i się zajęła domem. A ryby? A jedzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Mam podajnik. Właśnie był robiony dla Night kiedy jest wiadomo jakiej fazie, albo chora. Ja też z niej teraz skorzystam. Następnie wołam po Shymin. Już wiem jak ją ukarać. BO bez kary jej nie puszczę, a przyda się jej szkoła życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Przyszła. Zjedliście, ty Night puściłeś. I tak nigdzie się nie wybiera. A Shymin przyszła ze wzrokiem wlepionym w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Słuchaj. Postanowiłem, że będziesz nadzorowała Capo. Sufit jego pokoju to utwardzone Lustro weneckie. Ty go będziesz widzieć, on ciebie nie. Raportuj mi o każdej sprawie i okażdym wybryku tego idioty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Kiwnęła głową i wyszła do roboty, którą jej dałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Poniekąd jej mi szkoda. Kochała wilka... albo mnie bo jak mówiłem to całkowite moje odbicie. Sama potem powie co chce. Jeśli uda się jej z Capo to będzie miała u mnie pełną Amnestie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pilnuje Capo. A ten łazi po tym swoim pokoiku. A dzieciaki bawić się chcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc się z nimi bawię, a potem je uczę bycia True Dragon. Następnie idę do Rarity która ma Garderobę w opiece. Każda istota ma u mnie zadanie. Ja - Dowodzę państwem Night - Szefuje straży Twilight - Bibloteka Rarity - Garderoba Luna - Administracja Lucy - Zbrojownia itp Shymin - Kuchnia, Obecnie także Capo (Jest w Kuchni bo ona dorównuje mi w gotowaniu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 No to dotarłeś do Rarci, która szyła ci prześliczne przepaski na łapy. Woooow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Piękne - powiedziałem wchodząc. Staram też nie rozwalić się niczego co tu ustawiła. Kładę się koło niej. - Jak się czujesz? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Dobrze - powiedziała. Zezzzzuzzzz... Łeb boliiii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jeju... dobra, wytrzymam to. - Mam nadzieje, że ci nie przeszkadza to jak wyglądam. Chociaż... każda księżniczka zostaje kiedyś porwana przez smoka... a ja cię porwałem z Shymin z zakłądu karnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Zachichotała i cię przytuliła. To co teraz porobisz? Nagle w twojej głowie zamajaczyła wizja MEGA haremu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Oh tak... BARDZO CHCE!!! - Wiesz... mamy teraz chwilkę dla siebie - liznąłem ją lekko po pysku. Harem mnie trochę podniecił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Zachichotała i dała ci całusa. Uważaj, bo to ciebie zaczną nazywać Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Ostatni raz to robiłem z Night kiedy robiłem z nią Pisklaki, czyli ponad 5 miesięcy temu... MAM PRAWO. Objąłem ją skrzydłem i liznąłem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Wtuliła się w ciebie z uśmiechem, wciąż całując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc szukamy ustrojonego miejsca. Następnie kładę się... BO JA SIĘ NA NIEJ NIE POŁOŻĘ... bo bym ją zmiażdżył i ją liżę po pysku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 A ona ciebie całuje, leżąc na tobie. Tylko jej na strzępy nie porwij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Będę delikatny. Przykrywam ją skrzydłami. Teraz mogę używać na klaczach tylko jednego... bo by je wtedy rozerwało. Odwracam rarity by do mnie była tyłem, ja się jej tyłem zajmuje a ona moim skarbem/skarbami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Ona jednego liże, drugiego masuje. Mrrrr... Tylko, żeby nikt wam nie wlazł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts