KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Zabezpieczam pokój... i siebie. Używam swojego jęzora do zadowolenia mojego skarbu. Nie powiem. Jestem szczęśliwy taki jaki teraz jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 A kiedyś byłeś szczęśliwy jako ludź... Potem jako kuc... Ona mruczy, nie przerywając swoich czynności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc wsadzam język głębiej by po jej wnętrzu ocierał się niczym węgorz. Następnie kiedy oboje będziemy gotowi, wyciągam go i obracam rarity. Następnie przygotowuje się do wsadzenia tak, by członki były następująco. Jeden na brzuchu i by się ocierał o niego, a drugi wewnątrz niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pojękuje cicho. Wtuliła się w ciebie i cię całuje. Mrrrr... Ale wszedł tylko do połowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Tak czy siak, poruszam nim. Marzenie Przyjęte, zbudować tak duży Harem jak tylko mogę. Poruszam nim szybciej nie zapominając jak ona najbardziej lubi. Od razu brutal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pojękuje coraz głośniej. Sama zaczęła się poruszać, powoli wpychając go coraz głębiej. Dalej cię całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Sprawdzimy czy będzie próbować do połowy. Ja robię agresywnie to, jak ona to lubi. Podgryzam ją itp. Tak by się czuła spełniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Pojękuje głośno. Wciąż próbuje wepchnąć jak najgłębiej się da. Ona nie zwraca uwagi na ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc przyśpieszam. Niech czuje się jak najbardziej zadowolona. Liże też ja po pysku. Ah... jak mi tego brakowało. Chwila czasu z jedną z moich skarbeniek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Twój skarb. Wciąż pojękuje, wpychając go głębiej. Niedużo wam zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc przyśpieszam do maksimum. Robię to tak by czuła. Następnie wspomagam jej by wszedł tak głęboko jak się da i wystrzeliwuje swój płyn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Sporo wyciekło na zewnątrz. Rarcia dysząc opadła na ciebie. Jeden raz ze smokiem już ją spełnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Wcześniej musiałem z nią minimum 10 razy robić by w takim stanie. DAT EXP. Liże ją lekko. Następnie sprawdzam która godzina, zdejmując ją z siebie powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Jest dziesiąta w nocy. Wait... Od Tego ci trochę ból mózgu zelżał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 DOOOBRA! Po posprzątaniu naszej aktywności, biorę Rarity na grzbiet i idziemy do sypialnioleża. - Piękne opaski robisz - powiedziałem po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie. Ona jest zmęczona, ale ty jesteś pełen energii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Tak czy siak, smoki mogą zasnąć zawsze. Nie bez przyczyny nazywani jesteśmy Leniami. Wchodzimy do sali i kładziemy się do łoża. Obejmuje wszystkie klacze i Night jak są. Shymin też przyszła? Czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Nieśmiało, ale przyszła. Nawet mimo tej umiejętności, to w końcu ty niedawno wstałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 E tam. Dużo snu dobrze robi na urodę. - Nie wstydź się. Jak tam Capo. Dobrze się zachowuje? - spytałem się Shymin robiąc jej trochę miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Na razie tak. Tylko błaga o Lasagne - powiedziała. Instynkt ci nie pozwala spać. Night te gody nie dotyczą, bo ma pisklaki. Ale ty masz mały harem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Spokojnie instynkt. Jutro sobie pogadam z Lucy. Ona takie rzeczy lubi. Kiwnąłem do Shymin głową. - Dostanie, i się zamknie. Jak poza tym samopoczucie? - spytałem się czekając aż położy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Instynkt buczy, a Shymin coś powiedziała. Chyba "dobrze"... Albo "bobrze"... Sorry, zagłuszyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Westchnąłem. - Nie obwiniaj się. To mnie wtedy poniosło. Jak chcesz, to możesz tu się położyć, jak nie to trudno. Twój wybór - powiedziałem i położyłem łeb pomiędzy Twi a puste miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Położyła się. Masz tyle skarbów... Instynkt aż wariuje... Podsyła ci dziwne obrazy ich wszystkich zadowalających ciebie na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 ... Nawet ciekawy pomysł, ale sorry, Shymin rzekomo tego nie czuje do mnie więc nie mogę tego teraz zrobić. Tak czy siak. - Dobranoc wszystkim - powiedziałem wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts