Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Dobranoc - odpowiedziały. I Shymin została wycięta z obrazków. Ale reszta dalej tam jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Jak będzie chciała to okey. Ale sama powiedziała, że nie czuje. Zasypiam starając się obudzić o 8 rano, tak jak wszystkie. Mam sporo spraw do załatwienia, a Luna jest moją Asystentką bo pomaga mi w tych sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Obudziłeś się rano. Instynkt jest głodny TEGO. Shymin już pilnuje Capo, reszta właśnie się budzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Spokojnie. Załatwię sprawy i spytam się Lucy czy by chciała. Więc idę z Luną, załatwiam sprawy administracyjne kraju i idę następnie do zbrojowni gdzie Lucy ma przydział. Ona dobrze umie konserwować broń itp. Smocza Straż ją bardzo chwali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Jest tam. Rozmawia sobie z Twilight. Instynkt buczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 To to dwie. - Cześć. Jak tam? - spytałem się wchodząc. Ja... chcieć... zabawy. Czekam na ich odpowiedź. Widać, że Shymin coś trapiło wtedy. Może chodziło jej o tą zdradę... później się dowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Dobrze jest - powiedziała Lucy. Twi kiwnęła głową. Instynkt warczy na ciebie, że ma to być TERAZ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Spokojnie. Z nimi to cza ostrożnie. - Potrzeba czegoś w zbrojowni lub bibliotece? Zawsze mogę załatwić to - powiedziałem siadając koło nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Powoli przestajesz myśleć i zaczynasz się ślinić. Twilight brakuje tylko jednej części encyklopedii o gadach. Lucy nic nie potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Staram się to ukryć. Więc wchodzę na ten drażliwy temat. - Twilight, Lucy... jak mniemam macie trochę przerwy, nie? - spytałem się, obejmując je i każdą z osobna liznąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 - Tak - powiedziała Lucy i obie odpowiedziały ci buziakami. Spojrzenie mimowolnie idzie, gdzie nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Bo pomyślałem, że może spędzimy razem trochę czasu... no wiecie - powiedziałem uśmiechając się. Twilight już pewnie wie o co chodzi. Nie raz rozmawiała z Night o tym "Instynkcie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Zarumieniła się, a Lucy kiwnęła głową. Instynkt mówi, że albo teraz, albo cię wyłączy i Rape Time. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 :JUŻ KURWA! Zupełnie jak moja mama. Więc je obejmuje i zaczynam lizać. Przechodzimy gdzieś gdzie jest bezpieczniej... bo tyle broni, źle by zrobiło. Tak by nikt nam nie przeszkadzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Najbliżej był pokój jeszcze bez celu. A ci instynkt podesłał obrazki wielkiej pufy ze złotych monet i klaczy dookoła ciebie. Tam się zatrzymaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Ładny by tu był skarbiec - powiedziałem i zabieramy się do akcji. Wpierw obejmuje obie i zaczynając od Twi, zaczynam obie lizać. Zobaczmy jak w trójkącie pójdzie ten numer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Opadliście na miękki dywanik... One cię całowały. Wizja ich wszystkich zadowalających cię powróciła, gdy do pokoju weszła zaskoczona Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Upsi... - O... hey... co porabiasz? - powiedziałem głupio się uśmiechając. ŚWIETNIE KURWA, JESZCZE NIECH TU RARITY I NIGHT... będzie komplet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Night się ruszyć nie może z łóżka, ale Rarcię można zawołać... Luna spojrzała na was i się zarumieniła. Myśleć nie możesz... Ty... Chcieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Jak chcesz... to zapraszamy - powiedziałem zapraszając ją do grupki. Jak se chce to może przyjść. Informuje, ale by tu wpadła zaskoczona tą sytuacją. Bo zaczną coś podejrzewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I po jakimś czasie przyszła Rarcia. No to komplet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 No to ją też zapraszam kompletnie zaskoczony. I teraz nie użyje zaklęcia zabezpieczającego... za ich zgodą. Jeśli będzie przewaga lub pomiędzy to użyje. Tak czy siak pięciokącik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Masz cztery klacze przy tobie. Twoje skarby... Możesz z nimi zrobić co chcesz... Zgadzają się lekko zaskoczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Jeśli nie chcecie to możecie powiedzieć, ja zrozumiem - powiedziałem. Jeśli pozostaną przy tym, to rozpoczynam. A jeśli będą chciały zaklęcie to używam. Wpierw zaczynam od pierwszych, Twi i Lucy. Niech one już się bawią przy moich członkach, a mój język będzie się bawił z Luną i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 L i T zajmują się twoimi członkami, a pozostałe cię całują. Nieźle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts