KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Staram się otworzyć klatkę. Jak się nie da to biegnę do Twilight, poinformować ją o znalezieniu Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zamek pękł, otwierając drzwiczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Wyciągam ciało Ghosta i niosę je do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Było ciężko, tym bardziej, że człowiek jest jak nie patrzeć większy od kucyka. Lekko byłeś zdyszany, kiedy dotarłeś do Twi. Reszta szukała więźniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Mam Ghosta... cięższy niż stado wołów po obiedzie - powiedziałem zdyszany. - Po... tym wszystkim... chyba będę pisał książki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Dobrze, jeden jest. Masz może pomysł, jak go ocucić? Raczej tak go wynieść nie możemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) - Jest jeden, który zawszę działa. Odsuń się trochę - Powiedziałem i odsunąłem się trochę. Jak twilight będzie odpowiednio daleko to mówię. - Ghost, Capo ci kradnie Budyń - powinien się bez szelestnie obudzić, tylko się rozglądać powinien z gniewem w oczach. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Raz, dwa, trzy... I nic. Żadnej reakcji na twoje słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Dziwne - potrząsam nim - Halo, Ghost. Obudź się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Cisza. Jak grochem o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Cholera, nie dobrze. Nie budzi się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ghost wyraźnie oddychał, ale słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Co teraz? Ja się nie znam na medycynie? - Spytałem się Twilight spanikowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Nie uczyłam się żadnych zaklęć leczących. Najlepiej mu pomożemy, znajdując jak najszybciej resztę i wychodząc stąd - powiedziała, patrząc na Ghosta smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - To ja idę poszukać Capo i Pinkie - powiedziałem i zrobiłem jak powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Minęła cię Fluttershy, drepcząca obok Rarci, która z kolei trzymała magią sponiewieraną Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Więc teraz mi pozostaje szukanie Capo The Zjeb. Oby był w lepszym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Jednorożca nigdzie nie było, za to po drodze znalazłeś klatkę z jakąś obdartą klaczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (Źrebak?) Podchodzę bliżej klatki i baczniej się przyglądam klaczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 (klaczka to mała klacz ) Mała miała brudną, pomarańczową sierść przechodzącą w brąz, a jej krótka grzywa miała kolor wiosennych liści. Leżała tyłem do drzwiczek. Gdy trochę bardziej się wsłuchałeś, usłyszałeś cichy szloch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Witaj mała - powiedziałem po czym otworzyłem klatkę. - Nie bój się, nie zrobię ci krzywdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Źrebak przycisnął się do tylnych prętów klatki. Przy okazji zauważyłeś, że nie jest to ani pegaz, ani jednorożec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Hej... nie musisz się mnie bać. Jestem Allan, a ty? - spytałem się Klaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Mała nie odpowiedziała, tylko mocniej przycisnęła się do krat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 - Proszę. Obiecuję ci na mój własny honor że nie pozwolę że coś ci się stanie. Zostając tutaj, jesteś bardziej zagrożona. Chce ci pomóc. Proszę - powiedziałem wyciągając kopyto do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts