KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Mruczę. Łapy jak mogą to niech zadowolą Lucy i Twi, a mój język niech kontynułuje zadowalanie Luny i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 I pokoik zatonął w cichych mruczeniach i pojękiwaniach. Instynkt wciąż domaga się głównego etapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Bez pośpiechu. Najlepiej będzie jak trochę będzie gry wstępnej. Niech Lucy i Twi się już szykują. Ja wciąż zabawiam się z Luną i Rarity jęzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 No to masz miejsce na takie zabawy. Ten pokoik. Po jakimś czasie obie klacze były gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 EJ! Chciałem z niego zrobić skarbiec. No chyba, że znajdzie się inny na skarbiec. To ten trochę udekorować w TEN sposób i proszę. Więc pomagam im wejść na nie, i leciutko je nabijam jak z Rarity na początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Jęknęły cicho i zaczęły się poruszać. Pozostałe cię całują z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Odwzajemniam tym samym, poruszając członkiem. Capo chciałby być na moim miejscu. Oj chciałby być. Tak czy siak, przyśpieszam bardziej. Śmiałbym się, gdyby klacze jajko miały w sobie... dosłownie bym się śmiał z rozpaczy. CO prawda, Twi by wytrzymała, bo jest Vindcuską po Erze Nowego Porządku, a co do innych to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Nawet nie zauważyłeś, gdy przyspieszyłeś do maksimum. Klacze pojękują, a pozostałe tulą cię obsypując buziakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Więc po jakimś czasie wypełniam je swoim niezabezpieczonym płynem. Pomagam im zejść a następnie wspomagam w tym Rarity i Lunę. I na odwrót. Liżę Lucy i Twi a poruszam członkami u Rarity i Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Tamte wolą ostro, nie zapominaj. Twi i Lucy całują cię. Ciekawie by wyglądały na rurze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Mój mózg coraz bardziej schodzi na Capową Stronę Mocy. Jak chcą to mogę tu zamontować. Tak czy siak tam z tyłu przechodzę na brutal, a z przodu delikatnie liżę i głąszczę Lucy i Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Z tyłu pojękują głośno, a z przodu całują. Mrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 No. Rarity by się zgodziła Na ten pomysł z Rurą. Lucy chyba też. Problem by był z Luną i Twi. Tak czy siak, kontynułuje całowanie i przyśpieszam do maksimum członki. Niech tam z tyłu czują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Czują. I to mocno. Ale twój mózg chciałby jeszcze. Jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Nie przestaje od razu... wytrysk i zamiana miejsc. Koniec będzie, jak klacze odpadną albo jak mi się już skończy instynkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 W końcu para Lucy i Twi odpadła. Druga wytrzymała jeszcze dwie rundki. W końcu wszystkie zmordowane opadły na ciebie. A instynkt mówi, że ostaaaatnia runka i ucichnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Nie mam już nikogo. Shymin pewnie nie będzie chciała, a Night ma połamane żebra więc nie może. Sorry, ale nie tym razem. Kiedy indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Instynkt powiedział ooooo i ucichł. A wy leżycie zmęczeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Więc pomagam klaczom dojśc do Sypialnioleża i idę do Shymin by sprawdzić jak się Capo ma. Ciekawe czy zrobiła mu tą Lazange, bo ona odpowiada za kuchnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Na dole Capo zjadł Lasagne już i nie ma co robić. Ziewnął. Rozgląda się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Jak widać, nudzi mu się - powiedziałem będąc koło Shymin. Podchodzę do interkomu i jakoś go włączam. - Straż. Dajcie mu jakiś komputer by się nie nudził - powiedziałem. - I jak - spytałem się Shymin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Czasem obrzydzają mnie teksty, które on nadaje, gdy ma fazę... - powiedziała. Capo dostał lapka i teraz sobie neta przegląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Słuchaj. Rozumiem, że jesteś obrażona na mnie za Cień, ale wiesz, że musiałem to zrobić, nie? Inaczej było by gorzej - powiedziałem spoglądając na nią ze współczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Kiwnęła głową uspokajająco i lekko się do ciebie uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Podchodzdę do niej by ją objąć ale w porę się ogarnąłem, ale widać do czego się przymierzałem. - pardon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts