Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Zarumieniła się. To... Co teraz porobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Szkoda że Shymin nie chce być ze mną ale trudno. Po podrozmawianiu z nią, idę do Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Night śpi, a na niej ganiają Storm i Fire. Jakie słodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Uśmiecham się a następnie bawię się ze pisklakami. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze... Capo musi się ogarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Nom. A instynkt siedzi cicho. Czyli przynajmniej jedna klacz ma jajo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Więc podchodzę do nich które pewnie śpią wykończone i sprawdzam które mają. SUPRISE I WSZYSTKIE MAJĄ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 A jednak nie. Lucy nie ma. Bo to Lucy. Cała reszta... JAJUSZKO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Czyli nie będzie Suprisa. "Całuje" każdą z osobna a następnie idę sprawdzić co u braciszka. Drago konkretnie. Potem idę do mamusi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Drago siedzi w swoim nowym pokoju. Siedzi na legowisku dla psa i tyle. Gapi się na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Hey. Mogę wejść? - spytałem się pukając w drzwi łapą. Szkoda mi go naprawdę... może mu to jakoś zrekompensuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 On prawie cię zabił, a ty go chcesz przepraszać. Ten nic nie powiedział, tylko się położył, dalej gapiąc się na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) Zabiłem jego ojca. Miał prawo planować zemstę. Nieważne czy jego ojciec to Apokalipsa. - Słuchaj... myślałem, że mogę coś dla ciebie zrobić byś się uśmiechnął. Edytowano Listopad 24, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Cisza. Nic nie odpowiedział. Może poprzeciągaj z nim linę? Albo kup mu piszczącą zabawkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Podchodzę bliżej. - Drago... wciąż jesteś obrażony za to co zrobiłem? - spytałem się. Teraz staram się wyłapać jego najmniejszy odruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Zadrżał. Chyba zaraz się rozpłacze. Ale dalej nic nie mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Podchodzę bliżej i go obejmuje by jakoś go pocieszyć. Przykro mi z tego powodu, wiem jak się czuje. W końcu raz straciłem Abdula... mojego drugiego ojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Mały się rozpłakał. W mózgu pewnie wciąż ma bajki o nim zmieniającym się w smoka... Przez Infinity... Może myślał, że ojciec mu jakoś pomoże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Wiesz, że to co Infinity mówiła, to prawda? Tylko szukałeś u niewłaściwej osoby - powiedziałem mi, a potem opowiadam mu o tym co Ja i Lucy możemy dokonać kiedy jest pewien dzień. Dzieje się raz na 100 lat. Ostatnio tą moc wyczerpałem na "Randkę wśród Gwiazd" dla Twilight. Wtedy mamy takiego powera, że możemy wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Mama nie chce, Tata nie żyje - powiedział Drago załamanym głosem. Wstał, podlazł do skrzynki z zabawkami i się w niej zamknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Otwieram ją. - Ale kto powiedział, że muszą wiedzieć. Mogę to dla ciebie zrobić, ale musiałbyś grzeczny. Dobrze? - spytałem się go oczekując odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Mały chlipa. Zakopał się w maskotkach i zabawkach. Może jednak nie o to chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Więc staram się dowiedzieć o co może chodzić mu. Muszę się dowiedzieć o co mu chodzi, bo wszystko wskazuje na to, że chce być smokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Powtórzył: - Mama nie chce, tata nie żyje - powiedział zapłakany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Twilight go nie chce? - Twi cię nie chce? - Lekko wkurzony. Następnie idę do Twilight i ją budzę. - Czy to prawda, że przy Drago powiedziałaś, że go nie chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - C-Co? - zapytała zdziwiona. Czyli nic takiego nie mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts