KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Nie kłam. Drago siedzi tam i płaczę, że go nie chcesz. "Mama Nie Chce, Tata Nie Żyje" to ciągle powtarza - powiedziałem czekając na jej wytłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Ja mówię prawdę. Nic takiego bym mu nie powiedziała - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Ale pomyślałaś. On jest synem Apokalipsy. On umie czytać emocje. Wystarczy, że raz przy nim zrobiłaś mimikę "Nie chcę cię" a widzisz jakie mogą być tego konsekwencje. Zrobiłaś tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Wtedy... Gdy zaatakował ze smokami... - powiedziała cicho. Nie chciała go za to, co robił. I ten teraz to przeżywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Musisz to teraz z nim wytłumaczyć. Siedzi załamany w skrzyni z zabawkami. Musisz tam do niego iść bo mnie nie posłucha. Planuje zmienić go w smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 No to tam poszliście. Mały znowu leży w legowisku dla psa. - Drago... - powiedziała cicho i wyciągnęła kopytka by go przytulić. Mały od razu wskoczył do skrzyni, zamykając ją za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Zostawię was samych - powiedziałem i wychodzę. Następnie czekam na korytarzu. To ich sprawa do załatwienia. Czekam, do póki nie wyjdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Po jakichś dziesięciu minutach wyszła w ciszy Twilight. Patrzyła się w ziemię. Chyba się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Jak mniemam się nie udało? - spytałem się. No... widać ile słowa powodują bólu. Wciąż pamiętam naszą kłótnie 2 miesiące temu. Tak czy siak trzeba rozwiązać tą sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Powiedział po swojemu, że nie chce mnie już widzieć - powiedziała cicho. Następnie poszła do leżosypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Westchnąłem. - Musisz mu jakoś pokazać, że nie miałaś wtedy tego na myśli. Może jest dorosły ciałem, ale wciąż jest dzieckiem. Jak zawsze uspokajałaś Lily jak miała takie Fochy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Nic na niego nie działa... On nie chce nic słuchać... - powiedziała i poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Pomyśl - powiedziałem. Chodzi o spędzenie czasu. By Twi spędziła z Drago trochę czasu... parę wspólnych chwil na pewno by ich zbliżyło. Tak czy siak, idę do Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 A Capo sobie teraz śpi. Nażarł się Lasagne, nagrał się na kompie i zzzzzzz... Ziew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Aha. Ja idę sprawdzić trochę spraw administracyjnych. Ciekawe czy się Twi połapię, że chodzi o spędzenie czasu. Tak czy siak po spędzeniu idę do Sypialnioleża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Po jakimś czasie wszyscy tam się zebrali. Twilight jakaś markotna. Zieeew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Szepczę jej do ucha. - Spędź z nim jutro cały dzień. On tego potrzebuje - powiedziałem i kładę się, kładąc łeb tam gdzie zawsze (pomiędzy Shymin a Twi), a resztę owijam ogonem i skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Kiwnęła głową. Zieeeeew... I zasnąłeś... Obudziłeś się rano. Dzisiaj jaja będą! A za kilka dni nowe pisklaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Jak jaja? Nie za szybko? No chyba, że będą się kształtować a dopiero jutro albo po jutrze je "Wydalą" to ok. Tak czy siak spoglądam na ich brzuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Już jeden dzień je noszą. No to dzisiaj po południu powinny dostać myśli by wejść do leża. Tak to działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Najbliższej głaszczę brzuch łapą delikatnie. Następnie lekko wstaje i idę sobie zjeść ryby. Następnie lecę do smoków moich i sprawdzam jak się czują pod moimi rządami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Wszystkie sobie świetnie radzą. A co teraz porobisz? Bo lekkie nudy są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Night już zdolna do lotu jest? Sprawdzam. Jak tak to sobie polatamy dla zabawy, jak nie to siedzę z nią i spędzam z nią czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Jeszcze nie. To sobie trochę pogadaliście, pobawiliście się z dzieciakami. Drago dalej siedzi u siebie, nic nie je, nie rusza się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Idę do Twi by go wzieła na wspólny czas. Czy chce czy nie, niech znajdą wspólny język. Następnie idę do Shymin. Sprawdzam jak idzie pilnowanie Capo. Ogarnął się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts