KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Też chciałbym ją objąć ale to nie odpowiednie... lekko wychodzę. - Nie... wybacz - powiedziałem po czym wychodzę z pomieszczenia i idę wzdłuż niego do ogrodów. Dla mnie niekomfortowe jest to, że mogą one wyczuć moją trasę gdzie szedłem. Zapach siarki mnie zdradza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Zdziwiła się. A ty się przeszedłeś ogrodami. Ładnie tu... A w małych oczkach wodnych są hodowle morskich roślin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Siadam i wpatruje się w panoramę miasta. Westchnąłem i tak se po prostu siedzę. Czas spojrzeć prawdzie w oczy. Nie ważne jak będzie miła, wciąż będzie na mnie zła, za zabicie Cienia. Muszę na nią uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Usłyszałeś ślizg ogona po kamieniach. Shymin podlazła do ciebie i usiadła obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Westchnąłem i wciąż się wpatruje wprzestrzeń. Nie ważne jak będzie miła. Miała prawo mnie zdradzić. Miała prawo wtedy tak postąpić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Chciałam ci tylko powiedzieć, że... Już się nie gniewam... - powiedziała cicho. Wait... Wut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Aha... już wieżę. - Jasne... - powiedziałem. Za dobre mam doświadczenie z czymś takim. Mówią, że nie gniewa się, a na drugi dzień sprzedaje cię na Czarnym Rynku. Tak... mam tu na myśli Abdula. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Allan... - powiedziała cicho. Przytuliła cię skrzydłami. Mrrrr... Instynkt zaczął cicho buczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Nie... ona tego nie chce ze mną. Nie lubi mnie pod TYM względem. - Hmm? - mruknąłem spoglądając na nią lekko. Za dużo mam złego doświadczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Czemu zachowujesz się, jakbym miała zaraz cię ugryźć, jak tylko się zbliżysz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Nie mam ochoty o tym gadać. Już BARDZO podobna sytuacja była kiedyś... - powiedziałem spuszczając głowę. Nie chce by się powtórzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Nie wiem, jakim cudem, ale wspięła się po tobie i owinęła się wokół szyi. Następnie dała buziaka. Wut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Spoglądam na to zaskoczony. Odwijam ją i kładę ją na ziemi. - Sama powiedziałaś, że nie czujesz tego... - powiedziałem wciąż tym samym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Ponieważ byłeś wtedy moim jedynym przyjacielem... - powiedziała. Wait... Byłeś? Czy ona mówi, że ona w tobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Spoglądam na nią. Jak teraz sobie robi jaja, to przysięgam nie ręczę za siebie. Nie lubię jak ktoś żartuje w takich rzeczach. - Nie żartujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 - Ani trochę - upewniła. Znowu instynkt... Buczy. A nieświadoma Shymin owinęła się znowu dookoła twojej szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Więc delikatnie ją obejmuje. - Dlatego się od ciebie ograniczyłem. Twi mówiła ci już pewnie o moim Instynkcie Smoka. Dlatego głównie nie wchodziłem z tobą w jakikolwiek Kontakt Fizyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Zachichotała. Jej łuski się nagrzały. Już nie są takie zimne. Jej dotyk jest nawet miły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Lekko ją liznąłem. Dobrze. Więc już szósta do kolekcji. Dobrze, więc teraz idę z nią spędzić trochę czasu ustalając czy ona chce jakieś zmiany itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Jest zarumieniona, głównie łazicie sobie z nią wtuloną w twoją szyję. A instynkt wyczuł ją i znowu pojawiły się haremowe obrazki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 To Instynkt. Ile według ciebie mam mieć samic w tym haremie, co? Już ostanio nawijałeś o Rurze, co przyznam, ciekawym pomysłem było. Słucham propozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Zaraz zaczął znowu nawijać o rurze, jakichś zabawkach, coś o dziesiątce jako szczęśliwej liczbie... Wut? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Dobra. Słucham propozycji jakie klacze mogły by się w nim znaleźć... wiem, że już jakieś wypatrzyłeś, nie udawaj niewiniątka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Hmmmm... Dla równowagi można jeszcze smoczycę lub dwie... Namierzył już jednego ładnego śmiertnika... A kuce to już ty wybierasz. Instynkt smoczy smoki wybiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Zaśmiałem się pod nosem. Ach ten mój zboczony mózg. Co prawda, teraz wiem jak się czuje Capo. Twi o tym wie... ale wie, że staram się to ograniczyć. - Jakby cię Capo wkurzał to mi powiesz, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts