Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Kiwnęła głową. A instynkt zaczął ci podsyłać fotki ładnych smoczyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Later... Night wie, że jestem samcem alfa więc chyba by zrozumiała. Ale małymi kroczkami. Mam długowieczność przed sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Nom. I to długą. Ale marzenie z haremem jest kuszące, do tego tak blisko. To co teraz robicie? Powoli nastaje wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Ziewnąłem. - Jutro spędzimy czas ze sobą. Teraz trzeba iść spać - powiedziałem i idę z nią owiniętą wokół mej szyi do Sypialnioleża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Tam jeszcze wszystkie śpią. No to masz już mega rodzinę. Dzieciaki się jeszcze bawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Patrzę na nie z uśmiechem. Następnie kładę się i obejmując wszystkie samice, zasypiam. Takiego Haremu napewno Capo zazdrości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Nom. I obudziłeś się rano. Shymin już poszła jedzonko robić. A ty katalog w łapę i urządzać wasz pokoik do zabaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Nom. Idę krokiem Capo do tamtego pomieszczenia gdzie TO robiliśmy i spełniamy mażenie moje i Instynktu. Dwie Rury, wielkie łoże... zabawki TEJ kategorii dla Rarity. Potem idę do innego pokoiku i tam urządzam pokój dla dzieci. Następnie wypłacam kasę tak by była duża kupa kasy w 3 pokoju gdzie mogę sobie drzemać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 No to jeszcze dziś wieczór oba pierwsze pokoje będą gotowe. Trzeci już gotowy. Ale trzeba by ryb nałowić, bo się powoli kończą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Więc z pomocą mamy lecę do Jeziora po ryby. Ciekawe jak ona się czuje tutaj. Po drodze spytam ją o to czy ma wszystko czego potrzebuje itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Jej jest dobrze, ale trochę brakuje jej obecności dużej ilości smoków jak miała w leżu. Po drodze cię dokładnie wyczyściła. Jęzorkiem. A wy nałowiliście rybek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Powiedziałem, że w jaskiniach pod zamkiem jest sporo miejsca. Można sprowadzić tutaj stare stado, jeśli mają możliwość tutaj dolecenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Jest tu już przecież sporo smoków. Ale i tak Mama woli zostać z tobą. Może byś jej smoka znalazł? Bo dotąd tylko Apokalipsę miała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Może znajdziesz partnera? Szkoda mi tak patrzeć jak siedzisz i nic nie robisz, a jak byś kogoś poznała to byś miała więcej zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Pod łuskami chyba się zarumieniła. Powiedziała, że szuka. Acha. No to potem przy okazji ty się rozejrzysz za smoczycami do haremu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Powolutku, powolutku. Wracamy z full zapasem ryb i dajemy je do magazynu. Następnie spędzamy razem z mamą trochę czasu, a potem patrzę co robią klacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Teraz one zajmują się jajami, ogrzewają je i jedzą. Night im pomaga w razie potrzeby. Powoli jej się żebra zrastają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Uśmiecham się i spędzam z nimi czas. Potem idę sprawdzić co u Capo. Ciekawe jak sobie urządził swoją małą przestrzeń. Leże Capo, miejsce gdzie każda kobieta nie chciała by się znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Łóżko z baldachimem, którego podpórki dziwnie przypominają rury dla striptizerek... Szafa... Puchaty dywan... Szafeczka nocna... Norma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Widzę, że się urządziłeś - powiedziałem rozglądając się po pomieszczeniu. Ghost by się od nas odetną gdyby się dowiedział o tym, że zmieniam się w Smoczą wersje Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 Kiwnął głową i zauważyłeś wystający spod kołdry katalog. Ten sam, z którego kupowałeś wyposażenie do pokoju do zabaw dorosłych. Ten sam, który już wywaliłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Otwieram na stronie 34. - Polecam te rzeczy - powiedziałem i spędzamy czas jak na dorosłych przystało. Capo pewnie jest z siebie dumny, że ma do kogo otworzyć gębę, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 I tak spędziliście czas aż do wieczora. Zdążyłeś też wydać trochę kasy. Na kaprysy. I macie z Capo wspólny temat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Wstaje. - ... i mówię ci. Twilight dosłownie wtedy tak się wkurzyła, że nie chciałbyś być na moim miejscu. Tydzień później zmieniono mnie w smoka. Ja muszę spadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2014 Autor Share Napisano Listopad 24, 2014 (edytowany) Kiwnął łebkiem, ziewnął, zjadł sobie i się położył. Tuląc naturalnych rozmiarów pluszaka o wyglądzie klaczy. Umalowanej klaczy w stroju z Saints Row. Tym, co mają te baby, co chętnie się z dachu zrzuca. No to end of rozmowa. Edytowano Listopad 24, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts