Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Tę... Wróć do rzeczywistości i ustalcie sobie z Shymin, czy robicie to, czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Więc jak będzie gotowa, to tak jak z Rarity. Na najdalszy członek by miała przed sobą drugi. Pomagam jej w tej czynności jeśli nie zdoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Jęknęła cicho i cię przytuliła. I Achievement get! Syrena w haremie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Achievement? TO jakie ja mam jeszcze achievementy? Tak czy siak, powoli zaczynam poruszać członkiem. Wczoraj friendzone, dzisiaj HaremZone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Nom masz. Pięć najnowszych: Jestem smokiem, min. 3 gatunki w haremie, mam harem, Capo w domu i Drago w domu. Shymin cicho pojękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Dat osiągnięcia. Przybliżam do niej pysk i zaczynam ją lizać, skoro nie zajmuje się drugim członkiem który ma przed sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Zajmuje się nim powoli, płetwami, które u niej są też skrzydłami. Przy tym cię całuje. Pojękuje coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Chyba jej się podoba. Tak czy siak przyśpieszam. Z syrenami to ciekawe jest ponieważ. A) Najczęściej spędzają życie wśród danego gatunku morskiego (ostatnio nawet Wilki dodały), BARDZO rzadko wiążą się z kucami, Ludźmi itp. B) Ta słodkość. Syreny okrzyknięto najpiękniejszymi istotami. Może za tą Aurę co roztaczają, nie wiem, ale mają taki status. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Pojękuje coraz głośniej. A kto wie... Wiem tylko, że masz właśnie królową syrem w haremie. Z tej okazji kolejny achievement! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 No. Do 10 zostało mi jeszcze 4, więc uzupełnię braki 2 syrenami i jakimiś dwoma innymi po jednej. Zobaczy się. Nie mam pojęcia, ale mam jeszcze chrapkę na Changeliankę i Crystaliankę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 A smoki? Shymin pojękuje coraz głośniej z uśmiechem. Chyba jej się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 U smoków to mi wystarczy Night. Do swojego gatunku jestem wierny jednej. Ale do innych... to nie ma bata, dobije do 10 zanim minie kolejne 100 lat. Więc przyśpieszam tak by po jakimś czasie wypełnić ją sokami. Teraz patrzę czy chciała jajka czy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Chyba raczej chciała. No to będzie mała syrenka. Ale pamiętaj, że jeszcze są ogniste klacze... A Crystalianki są małe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 No. Za małe. TO zamiast Crystalianek to może ognista klacz. Hmmm, ciekawe co robi Infinite. Spoglądam na Shymin z uśmiechem. No, teraz oficjalnie jesteśmy razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Poprawka: Oficjalnie ona należy do twojego haremu! Przytuliła cię i dała ci buziaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Odwzajemniam. Następnie niosę ją do Sypialnioleża. Ciekawe jak reszta klaczy z jajami. Czy już się wykluły czy nie. Tak czy siak, idę sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Powinny się wykluć za jakąś godzinkę lub dwie. Tylko u której będziesz oglądał, bo nie możesz mieć głowy w wielu miejscach na raz. Maksimum dwie możesz oglądać. Edytowano Listopad 25, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Jak wejdę to najbliższe klacze. Ciekawe jak Luna zareagowała na Jajo. Twi rzekomo przyzwyczajona. Rarity nie wiem. Tak czy siak oglądam wychodzenie dzieciaków. Edytowano Listopad 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Wszystkie patrzą z uśmiechem na jaja. Najbliżej są Twi i Luna. Luny te kolczaste, Twilight te ogniste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Więc spoglądam na nie. Ciekawe jak to będzie. U Luny Szeptozgon, a u Twi Ognista klacz? Tak czy siak czekam na to co wyjdzie z tych jaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Pierwsze zaczęło się u Luny wykluwać. Mały smoczek o twoich kształtach, ale najeżony małymi, na razie tępymi, kolcami. A u Twi... Wait... Klacz ognista + smok... =... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Aha... liczyłem na córkę... ale wątpię by się udało... spoglądam na Rarity potem czy u niej się wykluło jajo. Następnie podsumowania i karmienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Luny maluch jest jasnoniebieski, ma skrzydła gronkla, takie malutkie i długi kolczasty ogon. Chłopiec. U Rarci wyszedł Koszmar Ponocnik z kocami na głowie zamiast rogów. Do tego chyba nie umie się zapalać. Jest żółty. Dziewczynka. A u Twilight... Przypomina to tamtego smoka, Darkness'a. Ale nie w wersji cienistej a ognistej. Dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Piękne - powiedziałem do nich. - Teraz macie trochę czasu luzu. W przeciwieństwie do normalnych dla was, TE będą za wami łazić nonstop przez pierwsze 4 tygodnie. Popytajcie Night jak byście chcieli więcej wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Kiwnęły głowami i nakarmiły maluchy. Rybki, rybki, rybki... Wszystko maluchy zjadły i poszły spać. No to teraz mamusie muszą być z nimi 24/7. Night już z maluchami jej nie, bo te już są wzrostu kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts