KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 I teraz są pod moją opieką. Więc Idę dalej szkolić maluchy. Dzisiaj będzie ich pierwsze polowanie poza Domem. Więc wzbijam się z nimi w powietrze i lecę do Lasu Czychaczy na tej samej wyspie co my (Wyspa Andreas). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Jakoś latają. Storm chyba ma lęk wysokości. Za to Orange sobie nieźle radzi. Potem trzeba uzgodnić imiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Lądujemy i zaczynamy egzamin. Przyglądam się jak pisklaki polują w lesie. W razie niebezpieczeństwa wchodzę. Muszę być czujny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Storm pewno się czuje na ziemi. Gania po drzewach, po skałkach... Fire trzyma się bardziej za nią. - Mam! - skrzeknęła Storm i podniosła królika. Takiego dzikiego, ale jeszcze nie zająca. Orange się rozgląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Dobra robota, dla obecnej ciebie wystarczy na dzień. Ale jak urośniesz, to musisz szukać większych okazów - powiedziałem po czym czekam na Orange'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Kiwnęła łebkiem. Orange wlazł w jakiś krzak. Po chwili wybiegł stamtąd z piskiem i schował się za tobą. Spomiędzy liści wypełzł pająk. Dosyć spory, wielkości tarantuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Śmiało. On się ciebie boi bardziej niż ciebie. Jeśli nie jest większy od ciebie, to masz przewagę nad nim - powiedziałem i lekko go pcham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Smoczek nieśmiało podlazł do niego. Pająk zwiał. Ale i tak Fire wlazł tym razem w inne krzaki. Po chwili wyciągnął stamtąd wiewiórkę za ogon. Nie za mało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Do wyżywienia sobie potrzebowałbyś z 10 takich. Musimy popracować nad twoją odwagą. Jak na pierwszy raz całkiem nieźle. Wracamy - powiedziałem i lecimy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Storm tacha zdechłego królika, a Fire miota się z wściekłą wiewiórką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Możecie zjeść swoje zdobycze - powiedziałem i lecimy dalej. No... musi się Orange sporo nauczyć. Trzeba będzie robić dla niego lekcje z dziedziny by się nie bać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Fire wolał wrzucić wściekłe zwierzątko do wody, a zatrzymać sobie puszysty ogonek. Storm jakoś królika pogryzła i zostawiła trochę kości i futra. No to do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Lecimy i lądujemy na balkonie SypialnioLeża. Jest spore by mogły wejść smoki. Ląduje i sprawdzam jak się czuje Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Night już śpi. Noc w końcu jest. Maluchy też poszły spać. Zieeew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Więc kładę się na łóżku i zasypiam. Ukradkiem sprawdzam co samicę czują na temat tego Haremu. Czy im się podoba czy nie, itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Powiem, że nie mają nic przeciwko. Rozumieją, że jesteś smokiem i szanują to. Zzzzz-zaraz! A imiona dla małych smoczków?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Później wymyślę. Zasypiam. To dobrze że nie są fochnięte. Tak czy siak wchodzę do snu Shymin jako Allan-Człowiek. W ukryciu patrzę co się jej śni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Jej śni się... To, że ma masę przyjaciół i jest z tobą. So sweet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Co o niej sądzi reszta klaczy i Night. Lubią ją na miarę przyjaciółki? Sprawdzam co o niej sądzą. No, przyznam, że słodki ma sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Tak, są jej przyjaciółkami. No, może Night jest koleżanką bardziej. Mniej ją zna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Więc pojawiam się w śnie Shymin, zatrzymując go wcześniej. - Wiesz, że masz dużo przyjaciół? Luna, Lucy, Twi, Rarity... lubią cię bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 - Ale... Przyjaciółek mam dużo... Nie przyjaciół... - powiedziała. Achaaaa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - No... to wystarczy poszukać. Wśród Smoczej Straży i smoków, którzy pilnują nasz dom, na pewno znajdziesz z kimś wspólny język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Kiwnęła głową. Może opuścisz jej sen? Pojutrze w południe syrenka. No to zzzz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Dobrze... to ja nie przeszkadzam ci we śnie. Cześć - powiedziałem całując ją w policzek. Następnie wychodzę ze snu i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts