Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Rano pierwsza myśl, która cię dopadła: Wymyślić imiona dla małych smoków. Do tego instynkt ci buczy. No tak, Lucy nie miała jaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Nie zmuszę jej. Nie mam pojęcia jak ich nazwać, ogłólnie to obowiązek Samic. Mogą mi potem powiedzieć, a ja idę załatwić sprawy administracyjne po zjedzeniu śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Zjadłeś śniadanku i się dowiedziałeś o imionach. Klacze pytają czy: Sharp Tail dla pisklaka Luny, Fiery dla pisklaka Twilight i Sunny dla Pisklaka Rarci mogą być odpowiednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Są dobre. Następnie wołam wszystkie jeśli mogą do siebie. Nie mogę się ruszyć, a one mogą... tylko że Pisklaki będą je stalkować. Czekam aż przyjdą przeglądając raporty z granicy i Ognistych Krain. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Przyszły... Nic nowego. (Speed) Minęły dwa tygodnie. Czemu akurat tutaj wklepuję? Bo trzeba wreszcie znaleźć jakieś samice do haremu. W tym czasie smoki zdążyły podrosnąć i się poduczyć. Storm i Fire już niedługo was opuszczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Szkoda. Sprawdzam co słychać u Ognistych Klaczy. Wciąż mają ten problem z HelioPolis? Matko, ten kraj jest tak Religijny, ze nawet nas wkurza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Nom. Wciąż się nie lubią. A tymczasem Instynkt mówi ci byś szedł na łowy. Ale nie łowy na jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Słuchaj. Jest czas na to. Jeśli mają problemy to informuje klacze, że lecę do Ognistych krain i nie będzie mnie jakiś czas. Poza tym przyda mi się kąpiel w magmie jeśli mogę coś takiego. Edytowano Listopad 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Przy okazji znajdziesz sobie ognistą klacz. No to lecim! Najedz się i w drogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Jem jem, całuje każdą klacz i Night na pożegnanie, a następnie lecę sobie do Ognistych Krain. Ciekawe jak Infinity mnie powita. BTW, między Twi a Drago lepiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Ani trochę. Twi się stara, ale Drago większość czasu spędza w pudełku z zabawkami. I wyleciałeś... Doleciałeś po kilku godzinach. Przywitała cię Infinity ze swoją świtą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Witaj. Rzekomo macie coraz większe problemy z Heliopolis. Przyleciałem sprawdzić jak się układa. Dacie rade gdyby przybyli tutaj ze swoją "Krucjatą"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 - Raczej tak. Dosyć często latają tuż za naszą granicą. Jednak nie sprawiają większych kłopotów - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Daje jej dane wywiadowcze. Niech sobie sprawdzi jakie potem będą kłopoty. Konkretniej ich "Nawracająca Krucjata". Rzekomo nawet na Federacji próbowali, ale się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Infinity poszła do swoich spraw, bo nie ma całego dnia, a ty masz tutaj dwa dni. Pełne dwa dni w Ognistych krainach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Wpierw to idę do Inferno. Mam dla niej prezent. Nie przyleciałem z byle czym. Kiedyś jej obiecałem... i teraz doniosę to. Lamarr nie będzie się gniewać jak jedno z jego dzieci oddam Inferno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Ucieszyła się. Podziękowała ci i wzięła małego Headcraba. Sprawiłeś jej nim wielką radość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Dla przyjaciółki to wszystko. Wybacz, że nie wejdę. Ale jakoś nie zmieszczę się w futrynie drzwi. Co tam u ciebie? - Powiedziałem wsadzając łeb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 - Dobrze. Właściwie, to wszystko jest takie jak zwykle - powiedziała. Pogłaskała twój łeb, pewno z przyzwyczajenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Mruczę zadowolony. Na korytarzu zacząłem poruszać nogą. Biada temu kto tam będzie. Jak... dobrze... najlepsze uczucie EVER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Ojojoj... Podrapała cię po szyi i mimowolnie padłeś. Mrrrrr... Smoczy odruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Jęzor wystawiony. I cały hol zatarasowany. - Oooo taaak... mrrrr... - leżę tak z zmrożonymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Instynkt się odezwał. Wiadomo, co powiedział. A Inferno zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Spokojnie. Bez pośpiechu mówię ci już 100 raz. Po chwili wracam do realu. - Skąd znasz taką sztuczkę? - Spytałem się jej zainteresowany. Ej... Instynkt. CO powiesz na Dwie ogniste klacze i dwie syreny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 - Zazwyczaj różne zwierzaki lubiły jak się je drapie... A ty tak szyję odsłoniłeś... - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts