KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Więc... widać, że na mnie też to działa - powiedziałem do niej z uśmiechem. Następnie spędzam z nią czas. Skoro się Instynkt nie odezwał to oznacza, że nie chce haremu... dobra, rozumiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Po prostu ma focha, że go nie słuchasz. Ale za to wciąż przy obecności Inferno buczy. I harem on chce od ładnych paru tygodni, ale ty go nie słuchasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 BO nie można zrobić tak, że podchodzę do klaczy i mówię "Chce cię do haremu" i chop do wora. Wpierw cza ją poznać, zaprzyjaźnić i sprawić, by to ONA zaczęła cię kochać. Czy ja kiedykolwiek nie dotrzymałem obietnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Cisza. Instynkt wciąż buczy, ale nie wie, co odpowiedzieć. Dla niego jest to zbyt skomplikowane. Smoki w końcu zatańczą i tyle. A tu to tak nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Właśnie. Pozwól mi działać i będzie gładko. - Heh... jak tam idzie znajomość z moim synem? Bo wiem, że kontaktujecie się - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 - Jest rozrywany - powiedziała i zachichotała. Żeby się jeszcze o Drago dowiedziały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 - Rozrywany? Aaa... chodzi ci, o jego Popularność tutaj. No nie zaprzeczę, BARDZO go tu lubią - powiedziałem chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Wyjęła z szafki jedną z tych dziwnych marchewek. Dała ci ją do jedzenia. Podrapała cię jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Zjadam i dziękuje. Następnie jak mnie podrapała to znów taka sama reakcje. - Kocham cię... za to... taaak...- powiedziałem znów padając na ziemie w szerokim uśmiechu i jęzorze na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Zachichotała z rumieńcem. Zaczęła sprawdzać różne miejsca do drapania na twojej szyi i głowie. Wszystkie powodowały przyjemność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Coraz większa przyjemność... mimowolnie liznąłem ją prowadzony tym uczuciem... wciąż jestem "naćpany" tym uczuciem. Cza to pokazać reszcie klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Zarumieniła się. Czujesz się jak po smoczymiętce. Instynkt zaczął buczeć głośniej, korzystając z okacji. Raczej w takim stanie nie myślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Mam zero IQ wtedy. Spoglądam na nią Spragniony Towarzystwa... ciekawe czy wie o smokach i ich zamiłowaniach do Dużej ilości samic. Sprawdzam to wiadomo jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Coś tam słyszała. Wciąż drapie, a wraz z narastającą przyjemnością, instynkt buczy coraz głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Sprawdzam czy coś może do mnie czuć. Jak tak to po chwili rozpocznę inicjatywę. Jak nie to trudno. Więc jaki werdykt? Czuje czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Jesteś pierwszym samcem, jakiego spotkała. W sensie przyjaznym. Ciężko określić "Czy to przyjaźń czy kochanie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Po chwili uśmiecham się do niej... - Dz...iękuje... - powiedziałem wciąż pod wpływem jej drapania... jakie to kurwa zajebiste uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Zaczynasz się ślinić. Uśmiechnęła się i podrapała cię jeszcze w tyle głowy. NIEBOOOOO! LEPSZE NIŻ SMOCZYMIĘTKA XXL!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Więc ja nagłym odruchem zaczynam ją lizać z taką czułością, że nie wiem... Wysyłam informacje do żon, o odkryciu tego wspaniałego punktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Ona zaczęła się śmiać. Jakoś cię tam jeszcze drapie. Resztki mózgu chyba wypłynęły w ślinie. TO JEST MEGA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Obejmuje ją jęzorem i robię by cała taka była. Robię tak, liże ją za uchem, pod brzuchem, skrzydła itp. Raz nawet niechcący kierując się "procentami" liznąłem nie tam gdzie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Wciąż się śmieje. Zarumieniła się. A te "procenty" wciąż rosną. Instynkt jednocześnie też atakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Sprawdzam mentalnie czy wie, że robiąc tak powoduje wzrośniecie u mnie "chcicy" na nią? Sprawdzam. Jakoś staram się tam wejść. Już mi pewnie stoją na baczność prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 Nie bardzo wie, ale chyba się domyśla. Stoją od początku drapania z tyłu głowy. I zaraz połamiesz drzwi, dopiero wtedy się przeciśniesz. Ale twojego mózgu nie ma. Pojechał na urlop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Więc powoduje mentalnie, żeby wiedziała co spowodowała tym drapaniem. Smoki mojego pokroju podniecają się i powodują OGROMNĄ chcicę na daną delikwentkę. Jak się zoriętuje to się zmniejszam na ten czas i wchodzę do pokoju. Mogę się na 2 godziny max zmniejszyć. Powinienem być jej wielkości, ewentualnie lekko większy. Rzucam się na nią i przewracam wciąż liząc całą. Edytowano Listopad 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts