KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Biorę Laurę i się chowam tam gdzie mnie nie znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Do pomieszczenia weszły dwa Podmieńce, sycząc coś do siebie i trzymając magią jakiś worek. Otworzyły pierwszą lepszą klatkę i wyrzuciły do niej zawartość wora w postaci nieprzytomnego Capo. Następnie, dalej 'gadając', wyszły z lochów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Kiedy wyjdą podchodzę do celi i otwieram ją i sprawdzam stan zdrowia Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Tak samo osłabiony jak Ghost. Do tego mocno poturbowany. Jednak brak jakichkolwiek ran otwartych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Dobrze że przynajmiej nie ma otwartych ran - biorę go na plecy i razem z Laurą idę do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Dobrze, trzeba stąd wyjść i uciec do Ponyville, wtedy możemy im jakoś pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Dobra. Ja biorę Ghosta, ktoś będzie musiał wsiąść Capo. Pozostaje jeszcze Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Dobrze. Wyjdźcie tymi metalowymi drzwiami na końcu, w ostatniej celi. Ja tu poczekam na resztę - powiedziała, dalej zdejmując klucze z wieszaków i odkładając je z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Choć Laura - powiedziałem i zrobiłem jak kazała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Klacz przewróciła oczami i ruszyła we wskazanym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Więc... jak się tutaj znalazłaś? - spytałem się Laury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Sama nie wiem... Po prostu nagle w moim domu znalazła się dziwna, jakby fioletowa, świecąca ściana. Kilka sekund później całe wojsko było już u mnie i przełaziło przez tą ścianę, ale się nie pojawiali po drugiej stronie. W końcu przeszłam też. Znalazłam się w jakimś... królestwie w miniaturce, ale jakby patrzeć na to teraz, to w normalnym rozmiarze. Potem zobaczyłam takie... Jakby... Czarne kucyki, takie z bajek, tylko paskudne. Strzeliły we mnie jakimś promieniem i tyle. Potem obudziłam się w jakimś domu z kryształu. Jakiś czarny, zmutowany gigant wstrzyknął mi jakiś specyfik w nogę, a następnie obudziłam się w tej klatce. Kilka przesłuchań tych mutantów może powalić każdego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Przykro mi to słyszeć. Ja byłem natomiast żołnierzem i walczyłem w Iranie, by zapewnić mojemu ludowi wolność od USA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 Nagle, tak z niczego przypomniałeś sobie tą kobietę w Kryształowym Imperium. Miała czarną plamę, rozrastającą się od nogi, przyniosła ją Chrysalis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) - ... Na allaha. Ja chyba cię wcześniej spotkałem w miejscu o nazwie Kryształowe Królestwo. Miałaś blond włosy. Nosiłaś czarne legginsy do kolan i zieloną bluzkę? Edytowano Sierpień 7, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Tak, kiedyś, a co? - spytała, przechylając pytająco głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - To było tak. Ludzie atakowali kryształowe miasto, ja jeszcze byłem człowiekiem i spytałem się czy mają jakiegoś jeńca. Chrysalis przyniosła ciebie, już zmieniającą się. Kiedy odkryłem że się zmieniasz w Podmieńca, próbowałem to powstrzymać, próbowałem wszystkiego, lecz nieskutecznie. Nie zdążyłem ciebie ocalić przed zmianą w Podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Tyle, że ja nie jestem Podmieńcem, tylko kolorową postacią z bajek - powiedziała, jakby to była najgłupsza rzecz na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Ten specyfik który wstrzyknęli ci w nogę. Musiał ciebie zmienić w kuca. Kiedy tutaj trafiłem, miałem to za jakiś głupi sen, ale później... raczej wszystko stało się jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Czyli marzenia o normalnym powrocie do domu mogę wywalić do śmietnika. Nie wydawała się zadowolona tym faktem. Tymczasem dotarliście do ostatniej celi, w której cieniu ukryte były metalowe drzwiczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Na pewno znajdziemy jakiś sposób by cię przemienić w człowieka i odesłać na ziemie. Ale teraz jesteśmy na miejscu. TO ta cela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Laura weszła do środka i naparła na drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Pomagam jej w otwarciu drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Drzwi otworzyły się ze skrzypieniem i znaleźliście się w ciemnym tunelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Szukam czegoś co zapewni mi trochę światła bym mógł przebyć tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts