Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Sratatatatata... Meh... Shymin jednak zlazła do drapania, a Inferno i Twi leżały na tobie, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Heh... nie zrozumiesz nigdy, a ja nie mam ochoty przez ciebie tłumaczyć ci. Odwzajemniam im swym lizaniem i łaskocząc je ogonem. Potem patrzę gdzie się rozchodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Twi i Inferno zajmują się twoimi członkami, a Shymin drapie. Zaczyna się Smoczymiętka xxl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Więc zaczynam ją całować łaskocząc przy okazji. Po tym jak one się nacieszą zabawą, i po uprzednim założeniu zaklęcia, łapię je i powoli nabijam je na swoje członki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Jęknęły cicho. Shymin zaczęła szybko drapać cię w tył głowy. Zaczyna się twoja faza. Jesteś przepełniony energią i chcesz ją całą wydać podczas pewnej czynności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Heh... jasne. Powoli zaczynam poruszać członkami i lizać CAŁĄ Shymin. Nie przerywam, niech moje klacze wiedząc co to przyjemność... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Pojękują cicho. Shymin się rumieni. Mruczy cicho z uśmiechem. Klacze zaczęły wpychać twoje członki głębiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Swój język skupiam w wiadomych miejscach. Przyśpieszam poruszanie członkami u Twi i Inferno. Smutno mi... ale w końcu mi przejdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Kto wie, może kiedyś twoje marzenia się spełnią... Shymin drapie szybko. Twi i Inferno pojękują coraz głośniej. Instynkt chyba zgłupiał... Mówi "Rape them"...cały czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Przy tym narratorze? Raczej nie. Nie przerywam, a przyśpieszam swoje zabiegi względem klaczy. Robię to tak uczuciowo, by wiedziały jak mocno je kocham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Pojękują z uśmiechem. Shymin wciąż cię całuje i drapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Ja głaskam ją po głowie i ogonie, i poruszam szybciej biodrami. Cieszę się, że mam tyle klaczy. Czuje się jak prawdziwy kurwa Samiec Alfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Z tyłu pojękują głośno i głaszczą cię po łuskach. Shymin dalej całuje i drapie z uśmiechem. Poczułeś, że jesteś blisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Więc po jakimś czasie wystrzeliwuje swoim płynem i czekam czy się zamienią czy wolą już skończyć zabawę. Tak czy siak jestem szczęśliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Zamieniły się. Teraz dwie cię drapią i całują, a trzecia pojękuje z tyłu. Dat życie smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Czemu się wcześniej nie dowiedziałem? Mógłbym legalnie zbierać harem a musiałem to tak kierować by mnie nie nakryły na tym, że ja zbieram. Zaczynam poruszać i lizać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Tak jeszcze były 3 rundki, aż klacze się zmęczyły. Zieeeew... Cimno i późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Kto najdłużej wytrwał? Biorę je na grzbiet i idziemy do SypialnioLeża. Przy okazji pytam się Night jak się czuje. No, pracowity dzień był dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Najdłużej Twilight. I to bardzo. Zieeeew... Naprawdę późno jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Więc kładę się i całując klacze i Night zasypiam obejmując je. Kątem oka spoglądam na Infinity czy jest czy nie ma jej. Musze wiedzieć co myśli teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Nie ma. Obudziło was wszystkich coś wrzeszczącego i biegającego po domu. Dwa cosie. Drago i Capo. Wrzeszczą i się śmieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Sprawdzam która godzina. Jak jeszcze noc, to rozstawiam barierę dźwiękową i zasypiam dalej. Jak nie to wstaje i biorę się do Pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Wziąłeś się do pracy. Przynajmniej drago się cieszy... Taki pozytyw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Więc przy okazji zamówię mu jakiś zestaw kolejek "Od kochającego brata". Potem biorę się za sprawy państwowe. Twi też je ma, bo w końcu jest Moją Kochaną Królową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Ma... I to sporo... A tu nagle dostałeś dźwiękową wiadomość od Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts