Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Usiadła. Kiwnęła głową. - Chyba przyzwyczaiłam się do jego nieobecności... - powiedziała. Smutecek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - On tu jest. To, że nie może cię objąć i pocałować w uszko, jak to zawsze robił nic nie zmienia. Jest tu przy tobie. We mnie. Czuje się z tego powodu winny. Allan, Galax i ALAN Core musieli zniknąć i porzucić swoje ciała bym się odrodził. Za to, mam ich wspomnienia, uczucia, relacje itp. Pierwotnie należały do mnie, zanim "rozpadłem" się na trzy odłamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Kiwnęła głową. Pewno brakuje jej rodziny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Obejmuje ją. Następnie mówię jej o córce jak się dziś wiedzie i o jej problem z jedzeniem. - Ma twoją figurę, a je tyle ile mi jest potrzebne. Ogólnie się dobrze trzyma. Opiekowała się BlackJack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Kiwnęła głową. Ale wait... A Dash z Galaxem nie miała dwójki dzieci? Mieli chyba też synka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Tak czy siak, nie mam o nim informacji. Jeśli są jakieś to sprawdzam je w bazie danych. - Jak idzie ci przystosowanie? Czegoś ci brakuje, co mógłbym załatwić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 - Na razie wszystko jest dobrze - powiedziała spokojnie. Synek Galaxa i Dash... Zginął w pożarze w wieku pięciu lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Oł... - Jak by ci było smutno... możesz wpaść do mnie. Poniekąd jestem Galaxem, będę wiedział jak ci pomóc - powiedziałem wstając. Może wciąż to lubi. - Może masz ochotę na mały wyścig? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Uśmiechnęła się. - Zawsze - powiedziała. No to race - najszybsza klacz z Equestrii vs smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Więc... - dobra. Na trzy. 1... 2... - i startuje szybko. - PIĘTNAŚCIE KUŁEK WOKÓŁ PAŁACU! DOZOBACZENIA NA MECIE! - wrzasnąłem i lecę najszybciej jak mogę starając się wygrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Po chwili obok ciebie śmignęła rozmazana tęczowa smuga. Zupełnie jak w Banned from Equestria... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Tak się bawimy? To patrz - Wykorzystuje siłę i zaczynam lecieć szybciej. - Wygrany rozkazuje przegranemu przez jeden dzień - Krzyknąłem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Lecą łeb w łeb! Skrzydło w skrzydło! Wygraaaaaaanyyyyyy toooooo... Smok Allan! Dash klnie cicho pod nosem. Jeden dzień masz niewolnicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Dobra... moja służąco - uśmiechnąłem się pod nosem. - Co by ci tu dać... hmmm... posprzątać leże? Nie... O, już wiem. Może poprostu oddam decyzje Galaxowi, co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Nawet nie odpowiada, tylko dalej klnie pod nosem. Czyli jakie masz dla niej rozkazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 "Galax... co proponujesz? Co ma zrobić? Jesteś ekspertem i wiem, że robiliście sobie takie zabawy. Raz ty wygrywałeś, raz ona. Co proponujesz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Galax to twój instynkt. Który mówi dziwne dwa słowa... "Rape her".. Wiesz może, co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Rainbow Dash... - powiedziałem głosem Galaxa. TYM głosem Galaxa. Zawsze mówił tym głosem kiedy mu się coś chciało. Allan i Galax mają inne głosy, a skoro ja mówię Głosem Galaxa... to ma teraz kontrole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Spojrzała na ciebie zdziwiona. Galax i Allan to jesdna osoba, więc nie możesz mu oddać kontroli. Instynkt powtarza swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Ale Galax może przemawiać przeze mnie. - Nie mów, że nie poznajesz? To ja... - powiedziałem, i zachichotałem szaleńczo - Um... pardon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Gapi się na ciebie. Jesteście na tarasie. Instynkt powtarza swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Podchodzę do niej. I ją obejmuje. - Znowu wygrałem... wiesz, co chce, hyhyhyhyhy - zaśmiałem się Galaxowo. Skoro Galax to mój instynkt... to się boje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Gapi się na ciebie zbaraniała. Niedaleko jest twój leżak, taki wielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Kładę sie na nim i klepię miejsce koło siebie. Uśmiecham się do niej uśmiechem Galaxa, czyli wystawiając język na lewą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Powoli podeszła i usiadła. Ach ten instynkt. Zaczyna wariować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts