KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Mówię głosem normalnego Allana. - Twój kochany mąż, to Instynkt smoczy - Liznąłem ją. - Wszystko co robił to był instynkt. Prócz miłości do ciebie - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Kiwnęła głową, dalej zaszokowana. Chcesz zrobić to co z BfED... Bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Nie bądź w szoku. Bardzo długo cię nie widział - powiedziałem obejmując ją. Twi pewnie zdążyła już jej wytłumaczyć, że to co Czuł Galax, przeszło na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Lekko odwzajemniła. Może porobicie codziennie te wyścigi? Taka propozycja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Lekko odwzajemniła. Może porobicie codziennie te wyścigi? Taka propozycja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Mi tam pasuje. Niech Galax całkowicie wejdzie w role jej zadowolenia. Jakie ona ma "wrażliwe" punkty. Ja w między czasie pokazuje jej mój. Informuje, że jeśli nie chce... nie musimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Za długo w życiu z Galaxem pobyła by nie chcieć... Jej specjalne miejsce... Nieźle na nią łaskotki działają... I drapanie podbródka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Więc drapię podbrudek. Zupełnie jak u mamy. To też na nią działa. Tą smoczą mamę. Więc drapię podbrudek i sprawdzę czy zacznie mi, dotykać czułe miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Zaczęła lekko machać tylnym, lewym kopytem. Przymknęła oczy. Kopytkami zaczęła masować twój członek. Twoja niewolnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Nie mów tak. Nie lubię niewolnictwa. To tylko zakład. Jak będzie chciała to może potem dołączyć na stałe. Jak Night wydobrzeje, to będzie podwójny wyścig. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Ale jest twoją niewolnicą przez cały dzień. Dziś liczy się twój rozkaz, nie jej zdanie. Leży obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Jak chcesz... możesz zostać na stałe - powiedziałem zaczynając ją tak lizać by ją jednocześnie łaskotać i drapać jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Zarumieniła się. Uśmiechem powiedziała "może". Czyli jest szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Potem zdecydujesz - dodałem po chwili i drugą kończyną zaczynam jeździć jej koło wejścia. No, Galax ma uciechę. Jak dobrze pójdzie to będzie 8. Jak mówiłem, Infinity się nie liczy. BO mnie nie kocha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Zarumieniła się bardziej. Ona od śmierci Galaxa tego nie robiła. No chyba, że zabawką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Preferuje zabawki co? Tak czy siak, po jakimś czasie, wsadzam gruby szpon w jej wejście i zaczynam robić kółka. Nie przerywam łaskotania językiem i drapania podbródka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Zadrżała. Zamruczała przy tym. Przytuliła cię, bezwiednie naciskając kopytkami na twoje miejsce z tyłu głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Mruknąłem. Powoli przyśpieszam manewry, drapiąc i łaskocząc ją dalej. Galax, jak się tam czujesz? Dobrze ci co? Jeśli pozwoli to będziesz to miał częściej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Miałeś ochotę wsadzić tam jeszcze szpon lub dwa. Ona pomrukuje z rumieńcem. Ona jest na dole. Wciąż naciska twoje czułe miejsce i masuje członek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Więc jeśli Galax tego nalega, to dokładam teszcze jeden. Następnie przyśpieszam masaże i zabiegi u klaczy by czuła się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Pomrukuje i drży. Przytuliła cię mocniej. Kolejne dwa szpony by się nie zmieściły, ale jeden tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Więc dokładam i masuje. Po pewnym czasie obracam ją by leżała. Wiszę nad nią i dokańczam masowanie wejścia, drapania podbrudka i łaskotania. Szykuje się do wejścia. Spoglądam na nią z oczekiwaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Oddycha głośno, jest czerwona i uśmiechnięta. Chyba jest jej dobrze. Powoli uspokaja oddech. Ma przymknięte oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Czyli się zgadza. Powoli lecz z uczuciem wchodzę w nią i powoli rozpoczynam posuw. Zaczynam ją lizać po pysku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Pojękuje coraz głośniej z uśmiechem i rumieńcem. Wtuliła się w ciebie i wręcz wisi pod tobą jak torba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts