Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Niczego nie znalazłeś, a drzwi za wami się zatrzasnęły. Tunel pogrążył się w całkowitych ciemnościach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra... idziemy. Jakoś trafimy do wyjścia. Uważaj gdzie stąpasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Ty uważaj na tego człowieka, którego ciągasz - powiedziała buntowniczo, ruszając przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra - powiedziałem i szedłem uważając na grunt i Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Na końcu tunelu Laura podniosła klapę, więc do środka wpadło trochę światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Nareszcie - powiedziałem i wynoszę ghosta na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Kiedy tylko zamknęliście klapę za sobą, porosła trawą. Stanęliście w gęstych krzakach obok wejścia do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Teraz czekamy na innych... - powiedziałem i czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Po kilku minutach dołączyła do was reszta grupy, na końcu Twi. Alicorn otoczyła was zaklęciem i ruszyła na stację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Idę za nią uważając na każdym kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Przez nieprzytomne osoby w grupie dotarliście na stację dopiero po godzinie. Szybko weszliście do jednego z wagonów towarowych, zamknęliście drzwi, a Twilight zdjęła zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra... ktoś umie prowadzić pociąg? - spytałem się wszystkich tutaj obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Dash wykonała facehoof. - Jesteśmy w towarowym. Nie w lokomotywie! - powiedziała znudzonym tonem, przewracając oczami. Dookoła was walały się skrzynie z jabłkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Sorry... jak sądzicie... po jakim czasie się zorientują że więźniowie zniknęli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Pewnie długo im to zajmie - powiedziała Rarcia. Poczuliście szarpnięcie wagonem, co było znakiem, że pociąg rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Ok... to wystarczy czekać aż dojedziemy do miasta - powiedziałem i usiadłem. Coś się ze mną dzieje... wcześniej nie waliłem takich głupstw. To musi być konsekwencja tej zmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wszyscy inni poszli się zdrzemnąć po nieprzespanej nocy. Zostałeś sam na jawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Więc będę stać na warcie. I tak jakoś mi się nie chce spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Tik tak... Kilka godzin minęło na nudzie. Dopiero w południe zajechaliście na stację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Sprawdzam czy to ta stacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Konduktor wrzasnął "Ponyville", a kilku pasażerów wyszło z wagonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Jesteśmy już na miejscu - powiedziałem po czym ruszyłem budzić swoją ekipę. Następnie idę z twilight do bezpiecznego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Biblioteka. Tam było najbezpieczniej. Po chwili staliście już w jej zaciszu. Nic się nie zmieniło w wystroju. Teraz mogliście się zastanowić nad rozwiązoaniem problemu więźniów odbitych z Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra... czy Zecora ich przetrzyma na czas kiedy będziemy zbierać wsparcie do obalenia Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Trzeba będzie ją o to zapytać. Kto chętny do lasu Everfree? - zapytała. Nikt się nie poderwał z entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts