Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Capo ma całą kolekcję. Większość pozaznaczane przez Rarcię. Większość tych urządzone nie jest pozaznaczana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Więc poserzam pokój i kupuje to co Rarcia zamówiła. Następnie idę do tronu i sprawdzam informacje od mamy jeśli są jakieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Dziurka jest na razie w pełni zdrowia. Ale niedługo znowu pojawią się objawy. Wciąż zagadka - skąd on to ma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Daje mamie dostęp do Maszyny. Nie możliwe by znów coś się jej stało, bo specjalnie wzmocniliśmy zabezpieczenia. To musiało być coś w drodze do Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Już wcześniej ją przecież badali. Tam wykryli coś przypominające energię Arachnii. Może jedna z jej halucynacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Nie... tylko arachnia ma coś takiego... chyba że... tylko jedna Halucynacja jest na ziemi i chciała by się na mnie zemścić... dzwonię szybko do mamy która powinna być w Changei. - Już chyba wiem czyja to sprawka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Czyje? - zapytała Papillon. W tle słychać... Śmiech Chrysalis?! What?! Zmieszany z jakimś dziecięcym, changelingowym chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Bawi się z Dziurką. - Cień... MÓJ cień. Kiedyś złożyłem przysięgę cienia, a niedawno ją zerwałem zabijając powłokę Cienia. On się teraz mści, a wie, że wojna z krajem który też należy do ISA to OSTATNIE CZEGO CHCE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Co mamy zrobić? - zapytała. No właśnie. Jak zabić halucynację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - By zranić Halucynacje potrzeba światła, bo halucynacja to mrok. Ja nie mogę, bo nie umiem już posługiwać się magią światła, lecz mogę wziąść Twilight do pomocy i sami poszukamy Loraxa. Chrysalis wciąż mnie obwinia za to wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Teraz jest zajęta odrabianiem czasu z Dziurką - powiedziała. No tak, dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo się nie widzieli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Ale wciąż mnie obwinia, tak? - Spytałem się wiedząc, że ona wciąż mówi jak mówi. Z nią się chyba nigdy nie pogodzę. Cokolwiek się jej stanie, od razu na mnie to zwala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Już tak niebardzo - powiedziała. - Wie, że kiedyś Dziurkę znowu straci. Gdy umrze ze starości - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Powiedz jej, że zrobię wszystko by znaleźć winowajcę. Alan, bez odbioru - powiedziałem i się rozłączam. Westchnąłem, bo rozmowa z mamą jest już dla mnie coraz trudniejsza. Tak czy siak wołam Twi i Lucy do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Obie przyszły, lub raczej Lucy przyszła, bo Twi już tam czytała. Obie takie na ciebie "Hmmm?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Cień... ten co był z Rarity i Shymin przez 95 lat... on spowodował u Dziurki te same objawy co u Delicate. Musimy go znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Kiwnęły głowami. Twilight podeszła do ciebie. - Tylko... Allan, chciałabym ci powiedz- - powiedziała i przerwał jej nagły wstrząs budynkiem. Waaaat?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Spoglądam na nią lecz zatrzęsło budynkiem... spoglądam na nich. - Albo Ghost przesadził Z Budyniem... albo ktoś nas atakuje - powiedziałem i idę do interkomu. - Raport! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Wuuut?! Coś ala mroczna kopia Twilight z oczami Sombry atakuje wasz dom! Waaaat?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Spoglądam na Twilight. - To oczym mi miałaś powiedzieć, skarbie? - spytałem nie wierząc w to co słyszę... JAKI KURWA DEBIL SKOPIOWAŁ MOJĄ ŻONĘ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Wiesz... Miałeś takie zaklęcie na stworzenie kropli astralnej... Ale chyba nie wyszło... Dużo mam zajęć... - tłumaczyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Zaklęcie Lustrzanego Odbicia. Niemal zawsze tworzy się zła kopia. Zupełnie... cholera. Już chyba wiem po co... albo raczej po KOGO tutaj przyszła. Ona ma wszystkie twoje uczucia, zamiłowania i cechy. Zgadnij... po kogo tu przyszła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Załamała się chyba. Przytuliła cię, przepraszając. Ooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Nie przepraszaj. Narazie trzeba pomyśleć. Lustrzane Odbicie zazdrości oryginałowi temu co ma najcenniejsze, a sądząc po tobie to chodzi mi o magię jaką ci dałem i mnie. Musisz ją jakoś przewrócić na naszą stronę, inaczej będę Seks-niewolnikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Wystraszyła się, ale kiwnęła głową. - Mam teraz do niej wyjść? - zapytała. Domem znowu zatrzęsło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts