KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - No wypadało by. Pójdę z tobą - powiedziałem i idziemy do niej. Przy okazji zobacze jak wygląda jej lustrzane odbicie. Tak czy siak, mam nadzieje, że nie porwie mnie do swojej pieczary i nie zrobi niewolnikiem... nie chce skończyć jak Zimos... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Jest mroczne, ma oczy Sombry, czarnozielone włosy... Wow... Niemal natychmiast zanurkowało na ciebie. IIiiii!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 shit Shit SHIT!! Zasłaniam się skrzy... btw, całkiem niezła laska... KURWA O CZYM TY MYŚLISZ! ONA MA MOC TWI I CHCE CIE ZGWAŁCIĆ... chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Smoczy instynkt, tego nie ogarniesz. Poczułeś jak coś w ciebie uderzyło. Po chwili usłyszałeś walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Ukradkiem spoglądam na tą walkę. Bliźniaczki kurwa. Ciekawe która wygra... Twi chyba nie ma pojęcia, że im więcej gniewu używa, tym więcej daje przewagi jej złej kopi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Walczą, walczą... Jeb, Twilight tą dobrą, miotnęło o ścianę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) Spoglądam na to wystraszony. I'm Fucked. DOSŁOWNYM ZNACZENIU. Spoglądam na zwyciężczynie czyli tą złą. - Może porozmawiamy na spokojnie... Edytowano Listopad 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Spojrzała na ciebie z triumfem. Powoli ruszyła w twoją stronę. A tu... - NIE! - wrzasneło coś małego, ognistego. Po chwili szarpało się ze złą Twi. Drago. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Patrzę na to zdziwiony. Drago mnie broni? Poważnie? Może jednak bardziej mnie polubił. Ja nie mogę walczyć z złą Twi... bo związki dowalą się, że to jednak prawdziwa Twi i będzie problem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Drago jednak do walki przyzwyczajonych nie jest. Po chwili upadł obok ciebie z wykręconym kopytem, krwawiąc ze szczęki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Teleportuje go szybko do Medbay w zamku. Ja się w między czasie schowam. Bo jeśli to pełna kopia Twi, jak mówi instrukcja... wszędzie mnie znajdzie jak jest zła. Cofam się i natrafiam na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Wszyscy rzucą się tobie na pomoc. Właśnie zobaczyłeś jak Night skacze z dachu i rzuca się na złą Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - CHOLERA! - krzyczę. Nie uderzę Twi. Nawet jeśli to zła kopia. Wciąż staram się przemówić jej do rozsądku. - Posłuchaj... może się jakoś dogadamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Nawet ciebie nie słucha. Aktualnie walczy z Night. Instynkt każe ci iść na ratunek twoim samicom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Więc staram się je jakoś rozdzielić. Przypominam sobie coś... - NIE WALCZCIE! TO JĄ TYLKO SPRAWIA SILNIEJSZĄ! - Wrzasnąłem. - Twi musi jej przejść do rozsądku, inaczej jej się nie da pokonać - powiedziałem do nich i odwracam uwagę Twivine... tak... nazwałem ją już... tak długo, aż Twi ogarnie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Tylko, że ta prawdziwa Twi ma aktualnie kilkanaście kilo cegieł na sobie. Jeśli nie umiera, to ma połamane kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Night... Odkop Twilight i zaopiekujcie się ją - powiedziałem i wypinam się do złej. - EJ! Chcesz tego? TO MNIE ZŁAP! - wrzasnąłem i odlatuje tak daleko jak tylko mogę. Połknęła przynętę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Leci za tobą. Piekielnie szybko. Dogania cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Ważne by była daleko od zamku. By Twi wydobrzała, a dzięki magii to kwestia dni, a nie tygodni. Ląduje już zmęczony na jakiejś wysepce. Spoglądam na nią. Jaki humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Jest ucieszona. No to zaraz staniesz się zabawką do ą ę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Podnoszę ręcę... znaczy skrzydła do góry. - Posłuchaj... wiem, że to zaraz zrobisz... zgwałcisz... ale mi to nie przeszkadza... kurwa co ja mówię... możemy na spokojnie pogadać? Potem możesz ze mną zrobić co chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 - Hmmm? - mruknęła niezadowolona. Ma teleporta naszykowanego na rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Powiedz mi... jakie masz CAŁKOWITE zamiary. Zgwałcisz mnie, i ok co dalej ze mną zrobisz? Zostawisz mnie, czy weźmiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 Pyk. Po chwili znaleźliście się w jakiejś jaskini. Ona się wyszczerzyła. Czyli będzie się bawić... Może jeszcze zabije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Ale nie zabijesz mnie... tak? Jak nie zabijesz to chętnie zostanę... - powiedziałem. Ja i moja skromność. Ale muszę dać Czas Twi na wydobrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts