KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Ja chętnie przejdę się do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - DObra, idę z tobą. Reszta niech poczeka tu i popilnuje nieprzytomnych - powiedziała i ruszyła do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Idę za Twilight do lasu Everfree. Sami w mrocznym miejscu gdzie co centymetr może nas coś zabić, pożreć czy zgwałcić... jak normalnie stare horrory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Przypomniała ci się pierwsza chwila, gdy zobaczyłeś Twilight po hipnozie. Mrok lasu lekko się rozjaśnił, kiedy weszliście na polanę przed gigantycznym drzewem obwieszonym maskami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Więc to jest ta słynna chatka Zecory... urokliwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Zgadzam się - powiedziała Twilight i popchnęła drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zaglądam do środka chatki w poszukiwaniu właścicielki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zecora stała nad kotłem pośrodku pomieszczenia, również obwieszonego maskami. Mówiła przy tym jakieś niezrozumiałe frazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Może lepiej poczekajmy aż skończy - powiedziałem szeptem do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Skinęła głową. Po paru minutach Zecora was zobaczyła. - Co sprowadza wasze nogi w moje skromne progi? - zapytała gościnnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Chcielibyśmy byś przez jakiś czas zajęła się naszymi przyjaciółmi. Pinkie potrzebuje pomocy medycznej, a po tym co się stało w Equestri, w normalnym szpitalu może być zagrożona. Pomożesz nam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Udzielę im pomocy, zrobię, co w mojej mocy, ale powiedzcie, gdzie oni są? Wezmę miksturę leczącą. - zaczęła szukać czegoś na szafce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Są w bibliotece... Ponyville - powiedziałem, coś mi tu nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zecora wzięła w zęby buteleczkę z różową miksturą, skinęła na was głową i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Więc... wracamy czy od razu idziemy do smoków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Może lepiej najpierw pójść po Fluttershy? - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobrze - powiedziałem i poszedłem z nią po Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Kilka sekund później byliście w lesie z pegazką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra, Fluttershy. Gdzie są smoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Powinny aktualnie być w górach, ale nie jestem pewna... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Więc idziemy tam sprawdzić czy są. Jak nie będzie, to się coś wymyśli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Szybko dotarliście do najbliższej góry. Powoli zapadł wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Zapada wieczór a my nie widzieliśmy na razie żadnego smoka... Nie podoba mi się to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Nagle usłyszeliście straszliwy ryk. Shy schowała się za drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Czyli jednak tutaj są - powiedziałem czekając na smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts