Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Twi ruszyła po ścieżce prowadzącej na szczyt góry. Flutter po sekundzie pobiegła za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Idę za nią gotowy na nagły atak. Życie żołnierza mnie nauczyło że zawsze trzeba być gotowy na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 W połowie drogi na szczyt zobaczyliście gigantycznego, czarnego smoka leżącego w poprzek drogi. Chrapał głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Więc... jak się za to zabierzemy... nigdy wcześniej nie negocjowałem z smokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - My też nie... - dodała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra... będziemy improwizować - powiedziałem po czym podszedłem do smoka. - Halo, przepraszam pana. Mam dla pana i pańskich braci propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Smok tylko przewrócił się na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Większy śpioch nisz generał USA. - Halo... Chce tylko porozmawiać... Edytowano Sierpień 8, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Smoczysko podrapało się szponami po brzuchu, ale innej reakcji na twoje słowa nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Dobra ryzyk fizyk. Podchodzę do smoka i dotykam go kopytem w bok. - Przepraszam... może się pan na chwilę wybudzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zwierzak ziewnął i odwrócił się na prawy bok, czyli grzbietem do was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wracam do klacz i mówię. - Mam dalej próbować grzecznie, czy macie jakieś propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Możesz dalej próbować, ale wiem, że smoki są łase na klejnoty - powiedziała prawie szeptem FS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Mamy jakiś na zbyciu? - spytałem się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Chyba tam jakiś jest - pokazała Twi, podchodząc do ściany i wyjmując niewielki rubin, wielkości oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Może się nada - powiedziałem, wziąłem kryształ i podszedłem do smoka. - EJ SMOKU! MAM KRYSZTAŁ! MOŻNA GADAĆ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Chwilę później smoczysko gapiło się na ciebie swoimi szafirowymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Jestem Allan Johnson, i chciałbym tobie i twym braciom złożyć propozycje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Zauważyłeś, że smoczydło gapi się bardziej na rubin, niż na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - HALO! CHCESZ TEN RUBIN? TO MUSISZ NAM POMÓC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Stwór pokiwał łbem i zaryczał. - Ona chce więcej - szepnęła pegazica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Twilight - odwróciłem się do niej. - Czy skarbiec ma sporo klejnotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Oczywiście, ale pilnują ich Podmieńce - powiedziała, lekko skonfundowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - No to smoki tym bardziej będą walczyć... Dostanę dostęp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Jak zamierzasz to zrobić? Ledwie wydostaliśmy się z Canterlot i teraz mamy tam wracać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts