KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Podchodzę do Twilight. - Smoki przeniosą nas do zebr i gryfów. Potem do psów. A na końcu obie siły zaatakują Chenege a Chrysali będzie musiała tam wrócić by obronić swój dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Najpierw pogadaj ze smokami - powiedziała. - Ja tym czasem poszukam w pobliżu Diamentowych Psów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Dobra - powiedziałem i podszedłem do smoka. - Jeśli nam pomożesz obalić Chrysalis która teraz włada Equestrią, to dostaniecie kupę diamentów, Rubinów i chuj innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Smok odwrócił się i wzniósł się w powietrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 ... - Powiedziałem coś nie tak? - spytałem się Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Nie, poleci po przywódców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Aha - czekam na nieuniknione przybycie włądców smoków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Po kilku sekundach wróciłczarny smok w towarzystwie jednego fioletowego wielkości gryfa i kolejnego ogromnego, o złotej barwie. Ten ostatni spojrzał na ciebie z oczekiwaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Witam was o potężne smoki - Uprzejmym trzeba być - Chciałbym was prosić o wsparcie Equestrii by wyrwała się z szponów Chenegi. Oferujemy za to Szafiry i rubiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Złoty ryknął w twoją stronę. Fioletowy smok, niewiele wyższy od ciebie wyszedł na przód. - Szpony Nocy chcą mieć pewność, że ich nie oszukacie po odbiciu Equestrii. Jaki masz dowód na to, że posiadasz wspomniane kosztowności? - powiedział dziewczęcym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Moja przyjaciółka i jednocześnie Księżniczka mówiła że mają ich pełny skarbiec. Poza tym nasza stolica jest w rękach wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Fioletowa smoczyca spojrzała na złotego. Ten dmuchnął na was z nozdrzy błękitnym dymem. - Musimy omówić to z radą. Szpony Nocy nie podejmują decyzji pochopnie - przetłumaczyła. Czarny i złoty smok odlecieli, zostawiając was ze smoczycą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Więc czekamy - powiedziałem i tak robię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Nikt nie nadlatywał, a smoczka najzwyczajniej w świecie wyłupała ze stojącej niedaleko skały diament i połknęła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Mogę wiedzieć jak się nazywasz? - spytałem się jej, podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Fire Fang - powiedziała bez entuzjazmu i położyła się na leżącej niedaleko skale w pozycji sfinksa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Fire Fang, wiadomo kiedy przylecą spowrotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Za jakąś godzinę, może kilka minut więcej - powiedziała, zmierzając cię swoimi różowymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Aha - powiedziałem i siadam i czekam tą zasraną godzinkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Po tej godzince nadleciało kilka smoków w różnych kolorach. W tym złoty, który ryknął na Fang. - Szpony Nocy pomogą wam w zamian za połowę zawartości skarbca - przetłumaczyła smoczyca, kilkoma machnięciami skrzydeł zlatując ze skały i stając się przed wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Więc mamy sojusz - powiedziałem z uśmiechem. - Czyli pozostaje jeszcze Gryfy i Zebry zwerbować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Twi podeszła do ciebie. - Jak zamierzasz to zrobić? Nie znam upodobań tych plemion - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Pochodzę z Iranu, a tam jest podobnie co do Zebr. Tylko musimy się jeszcze tam jakoś dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Można statkiem, ale to dwa dni drogi stąd - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 - Nada się... - Powiedziałem i podszedłem do Fire Fong - jak będzie czas ataku to przyjdę tutaj i wam to przekaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts