Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Psy zarumienione zakryły plakat swoimi ciałami i pokazały jeden z tuneli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Nie musicie się wstydzić... każdy może sobie pozwolić na takie uczucie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Chcieliście iść to idźcie, na końcu tego tunelu są drogowskazy - powiedział brązowy przywódca rozdrażnionym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Właśnie, którędy do Manehattanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Drogowskazy są! - wrzasnął, wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Sorry, do widzenia - powiedziałem i poszedłem do Manehattanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 (sorry, ale nie zrozumiałeś. Psy powiedziały, żebyś poszedł tunelem, na którego końcu są drogi do różnych miejsc, podpisane drogowskazami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (Sorrka) Idę tunelem do tych rzekomych drogowskazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Szliście tunelem, który stromo opadał w dół. W końcu dotarliście do niewielkiego pomieszczenia, z którego odchodziło mnóstwo tuneli podpisanych Fillydelphia, Zebrica czy Królestwo Gryfów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - To gdzie idziemy najpierw... zebrica czy gryfy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Raczej prościej będzie z Zebrami... - powiedziała Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - No to idziemy do zebr - powiedziałem po czym ubrałem kierunek do Zebriki, ojczyzny Zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Droga trwała strasznie długo, zrobiliście jedną przerwę na sen i kilka na jedzenie. Kiedy byliście już wyczerpani, tunel zaczął się stromo piąć w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 - Robimy przerwę. Musimy być wypoczęci, bo w takim stanie nie wejdziemy pod ten stromy odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wszyscy się posilili i zdrzemnęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Też to robię... Potem jak wstanę to zaczynam myśleć. Co będzie z moim Ludem? Co z PRL które założyłem z Bratem? Nie mogę ich tam zostawić na pastwę losu, by padli pod naporem Amerykanów... trzeba coś z tym zrobić. Tylko co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Gdy już wyszliście z dziury w ziemi, ukazał wam się krajobraz pustynny, z wioską na horyzoncie, do złudzenia przypominającą miasto na Tatoine z Gwiezdnych Wojen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) - Te krajobrazy przypominają mi mój dom. Jak tu pięknie - powiedziałem uśmiechając się. Edytowano Sierpień 11, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 - Dobra, panie dyplomata, jaki plan? - zapytała Dash, wygrzebując się z dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 - Przede wszystkim idziemy tam i pytamy się jak mamy pomóc by zdobyć ich zaufanie... choć cena za takie przymierze może być każda u plemion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 - To idziemy - rzuciła i pomogła wyjść Twilight z dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Po tym jak wszyscy wyjdą to zmierzam do wioski. Muszę się przygotować na wszystko... jest możliwość nawet ślubu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 (ślubu?) W wiosce było pełno zebr różnego wieku i różnego wyglądu. W niektórych miejscach, zamiast drzew, otoczone siatką rosły kaktusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 ( W niektórych plemionach Afrykańskich, by zawrzeć przymierze z innym plemieniem w niektórych przypadkach trzeba oddać za mąż najdzielniejszego wojownika albo córkę/syna wodza) Idę na poszukiwania wodza plemienia, i jednocześnie przygotowując się do rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Największy budynek w wiosce był piramidą z piaskowca, zakończoną stożkiem z jakiegoś białego materiału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts