Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 W końcu wioska zaczęła was lubić. Nikt już nie posłał wam znudzonej miny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Podchodzę do moich przyjaciółek. - Dobra, teraz idziemy do pani wódz i prosimy o sojusz - powiedziałem i idę do Wodza po sojusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Tym razem zebry w sukni nie było. W całym, gustownie udekorowanym budynku nie znaleźliście nikogo prócz zebrzych strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Podchodzę do strażnika i pytam. - Przepraszam, gdzie podziała się tamta pani w sukni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Wyszła - powiedział ponuro i śmiertelnie poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Aha. Dziękuje - powiedziałem i poszedłem jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Jednak wciąż zebry nie mogłeś znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Podchodzę do moich przyjaciółek. - Nigdzie jej nie ma. Może opuściła wioskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Nie sądzę - rzuciła Laura. - Nawet jeśli, idziemy znaleźć miejsce na nocleg. - zarządziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Dobry pomysł - powiedziałem po czym idę szukać miejsca na nocleg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Tym razem klacze były lepsze i w kilka sekund zbobyły wam pokoje w hotelu, wszystkie z drewnianymi meblami, bez żadnych luksusów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Mam nadzieje że jutro już będzie w wiosce. Heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 szyscy poszli spać, na odchodnym mówiąc "Dobranoc". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Więc kładę się do łóżka i idę spać. Mam złe przeczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Nic się nie zdarzyło, śniła ci się jedynie zgraja ludzi, którzy stali przed Canterlot. Rano zjedliście śniadanie złożone z płaskiego chlebu zebr i kilku owoców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Zjadam śniadanie i idę na poszukiwanie tej klaczy Zebry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Odnalazłeś ją, kiedy obserwowała wymianę towaru między equestriańskimi handlarzami, a zebrami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Dzień dobry - powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Witaj - mruknęła, nawet na ciebie nie patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Chciałbym się spytać czy nie potrzebujesz jakiejś pomocy. Mieszkańcy są zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Nie, nie potrzebuję - powiedziała, nawet nie patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Aha. Zdobyliśmy zaufanie mieszkańców. Czy możemy przejść do spraw pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Mogę wam pomóc. Bez sojuszu - powiedziała. - Jest jedno rozwiązanie powstrzymania Chrysalis bez rozlewu krwi, raz na zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Jakie? - spytałem się z nadzieją. Nawet nie brałem takiej opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Powiem jedno. Rodzina potrafi zdziałać cuda - powiedziała zagadkowo i zniknęła w tłumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts