KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 < Moja słabość... > - Co? Rodzina potrafi zdziałać cuda. O co mogło jej chodzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Może o legendę o władcach?- zaproponowała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - W pewnym sensie. "Rodzina" to liczba mnoga więc pewnie chodzi jej o rodzinę królewską, albo coś innego związanego z rodziną. Podmieńce chyba nie mają rodzin, jak się nie mylę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Twi spojrzała na ciebie obruszona. - Po pierwsze mają, a po drugie, to jestem prawie pewne, ze chodzi o tą legendę! - powiedziała. - Wracamy do Ponyville, już! - powiedziała i ruszyła galopem w stronę dziury, z której wyszliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Bez gadania i zastanowienia ruszyłem za nią do Ponyville. Chyba wpadła na dobry trop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Kolejne dwa dni pod ziemią, w tunelu i znowu byliście w głównej kryjówce Diamentowych Psów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Idę za nią do Ponyville. Ciekawe co znalazła, aż chętnie sprawdzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Twi wpadła jak burza do biblioteki i zaczęła szybko przeglądać książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Wchodzę do biblioteki i się pytam. - Jakiej książki szukamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 - Legendy Equestrii i dalszych krain - wydyszała, latając od jednej półki do drugiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Więc szybko rzucam się do szukania tej książki, zaczynając od prawej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Po chwili znalazłeś starą księgę z tytułem podanym przez Twilight. Co dziwniejsze, atrament miejsce wydania wyraźnie wskazywały, że autorem był Changeling. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Podszedłem do Twilight podając jej książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Klacz zaczęła szybko i gorączkowo przewracać kartki z pożółkłego ze starości pergaminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Przyglądam się temu z szokiem. Nawet Capo się tak nie zachowuje szukając numeru Britnie Spiers po wszystkich książkach telefonicznych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Twi zatrzymała się na stronie setnej. Była tam legenda z Changei. O jej początkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 (edytowany) Obchodzę książkę tak bym mógł przeczytać tekst. Jestem ciekaw pokonania tej dziurawej suki bez broni. Edytowano Sierpień 16, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Jednak wszyscy obecni w tej chwili przylgnęli do księgi, nie dając ci nawet szpary do spojrzenia na tekst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Noto idę stać na czatach. Sprawdzić czy ktoś nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Tymczasem wszyscy czytali. Za wyjątkiem Capo i Ghosta, który leżeli na ziemi, zawinięci w śpiwory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 A ja ciągle stoje na czatach, wypatrując strażników itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 W pewnym momencie Twilight krzyknęła: - No! To już wiemy wszystko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 - Czego się dowiedzieliśmy? Bo ja okazji nie miałem - spojrzałem na nie wymownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ponoć dawno temu Chrysalis miała siostrę - zaczęła Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) - Siostrę? Ciekawe. Wiadomo gdzie ona jest? Edytowano Sierpień 17, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts