Turoń Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 I o to jest.! Nr.14! Turoń ! (Wiem że brzydki xD) http://scr.hu/0qf9/dumoy AAWAWawww!!! Dziękuje !! Jeszcze nigdy nikt nie narysował mi Turonia! Awawaww!^^ Jak mogę się odwdzięczyć?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 AAWAWawww!!! Dziękuje !! Jeszcze nigdy nikt nie narysował mi Turonia! Awawaww!^^ Jak mogę się odwdzięczyć?! Wystarczy hug :33 Prosze, nie masz za co dziękować... : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Hugi , wszędzie Hugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Znalazłem białą kartke A4! Niestety jest pognieciona w dwóch miejscach... Są takie 2 linie na 1/3 i 2/3 kartki... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Proponuje wziąć 1,22 zł i pójść do Tesco lub innego sklepu w celu kupienia bloku A4 rysunkowego Co do prac są ok, tylko brakuje koloru. Ten turon wygląda jak koza, ale chyba powinno tak być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Fajne, tylko ten turoń jakiś taki nieturoniowaty ... on jest w wersji kucykowej, tak? ;3 Raindrops to ta co ma trzy kropelki na CM ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Proponuje wziąć 1,22 zł i pójść do Tesco lub innego sklepu w celu kupienia bloku A4 rysunkowego Co do prac są ok, tylko brakuje koloru. Ten turon wygląda jak koza, ale chyba powinno tak być. Dziękuje Niestety nie mam kredek... Mam zamiar kupić... Ale nie znam się i nie chce kupić za przeproszeniem czegoś do...kitu... Kupiłem dzisiaj A4 ale miałem zły dzień a gdy zacząłem rysować pod wieczór... Wyłaczyli jak na złość prąd... :C Fajne, tylko ten turoń jakiś taki nieturoniowaty ... on jest w wersji kucykowej, tak? ;3 Raindrops to ta co ma trzy kropelki na CM ;3 Okayyy.... Narysuje Raindrops... Ale mam też w planie narysować Flutterke Patrzącą na Angela z tłem Ponyville c: Już zacząłem ale od razu z...rąbałem... Flutterke narysowałem za dużą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Oj tam nie poddawaj się narysuj tą flaterke bo nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Narysowałem już Flutterke I Angela... Teraz zostało mi tło... Chcecie zobaczyć jak jest przed dodaniem tła.? Czy poczekacie na koniec.? ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Ja bardzo chętnie zobaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Więc.! Nr.14,5! Niedokończony rysunek na którym jest Flutterka i Angel.! (Angel mi nie wyszedł tak samo jak grzywa Fs :c) Robione telefonem 5,0 Mpx z Lampką : http://scr.hu/0qf9/kvq4t Robione Samsungiem Avilą 3,2 Mpx bez lampki : http://scr.hu/0qf9/5q3hr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Idealnie oddałeś minę Angela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Wiem że czekaliście (O ile czekaliście) Ale dzisiaj nie dokończe tego rysunku ponieważ jade do Ciotki :ccc Jutro będzie obiecuje <33 I dziękuje Pinkie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 ale dokończysz? ^^ bo wyszło fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 ale dokończysz? ^^ bo wyszło fajnie Dokończe, Ofc ^w^ Teraz niestety jest za ciemno... A nie mam lampki bo mi się spaliła... (Nie pytaj jak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Ja pytam jak ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Ślicznie rysujesz choć co ja tam się znam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 Ja pytam jak ! Bo mam pecha... Świeciła się... Ruszyłem ją 1 cm w bok i się spaliła. Razem z korkami w całym bloku... Dobrze że nie wiedzieli że to przeze mnie > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Fajne :3 Czekam na tło i na Raindrops, o ile chce Ci się narysować ;3 500 post! :pinkie2::pinkie2::pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Bo mam pecha... Świeciła się... Ruszyłem ją 1 cm w bok i się spaliła. Razem z korkami w całym bloku... Dobrze że nie wiedzieli że to przeze mnie > o masz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Nr.15.! Flutterka razem z dokończonym tłem.! (Przepraszam że spóźniłem się o jeden dzień z tym T.T) http://scr.hu/0qf9/4ffhq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Praca bardzo fajna, tło Ci się udało, tak jak postacie. Teraz czekam na wersję w kolorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Praca bardzo fajna, tło Ci się udało, tak jak postacie. Teraz czekam na wersję w kolorze. Ale ._. Ja nie mam kredek T.T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Świetne prace. Super gościu ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts