Caduto Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Witam , Dziś chciałbym żebyście przyjrzeli się grze Stronghold Kingdoms , a może już ktoś się z tą grą spotkał . Ja pokrótce postaram się co nieco o niej powiedzieć i może zachęcić . Gra przenosi nas w realia średniowiecznej europy , tu możemy wybrać na jakim świecie będziemy grali , czy będą to okolice Francji , Niemiec , Rosji a może Wysp Brytyjskich . Cała gra polega na budowaniu własnej potęgi i pozycji w świecie , czy to przy użyciu dyplomacji czy za pomocą licznej i uzbrojonej po zęby armii . Oprócz walki mamy tu ważny element ekonomiczny taki jak zarządzanie naszymi wioskami oraz ich rozbudowywanie a także dbanie o zadowolenie naszych poddanych . Resztę gry *jeśli zechcecie to poznacie sami , nie chcę psuć wam zabawy z odkrywania i poznawania . Mnie znajdziecie na 2 świecie , Wyspy Brytyjskie . Pozdrawiam i zachęcam , wciąż jest tam mało bronies dlatego fajno by było zobaczyć kogoś znajomego z kim można pogadać , a nie mieć koło siebie samych hejterów . Uwaga* Podkreślam, niczego nie reklamuje ani nie mam takiego zamiaru * Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Uwaga , już 4 kwietnia startuje pierwszy polski serwer w SH Kingkdoms , na którym po raz pierwszy będzie można zagrać na wiernie oddanej mapie polski ... dodatkowo cały interfejs gry został już z polszczony przez co gra staje się przyjemna i łatwa do nauki dla nowych graczy . Zapraszam wszystkich , może razem damy rade i założymy całą frakcję składającą się z bronies ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 To już jutro, tu daje coś do poczytania i zobaczenia... Zapraszam i zachęcam do stworzenia polskiej frakcji Bronies... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=75544 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 TO JUŻ JUTRO! A ja się nie przygotowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 uuu... to bardzo źle, czyżbym wyczuwał w twojej wypowiedzi kpinę i sarkazm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie... po prostu myślałem że ma wyjść później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie, jutro wychodzi... a przynajmniej taką mam szczerą nadzieję... trzeba mieć wiarę w to że nic się niepóźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Chyba spróbuję. Jak widzę bitwy są w czasie rzeczywistym, więc może być fajnie. Jeżeli jutro odpalą polski serwer to zakładam konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dzisiaj o godzinie 16:00 zespół FireFly Studios uruchomi polski świat w grze Stronghold Kingdoms. Oprócz tego otwarto oficjalne forum przeznaczone dla fanów z naszego kraju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 To gdzie się zbieramy w grze? w jakim miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Zobaczymy gdzie da rade się zaczepić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To ja jak coś to będę w Łodzi tam jest mało ludzi więc czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To ja jak coś to będę w Łodzi tam jest mało ludzi więc czemu nie. Napisz mi jaki masz nick, na PW najlepiej ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 W łodzi powiadasz....Zobaczę czy wbiję na ten polski serwer. Jak coś to mój nick to Ternos23 (a jakże ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts