Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ok, będzie niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Znając Ciebie będzie za jutro. To czekam na efekty Twojej pracy. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Spadaj, daj mi 10 minut Edit: Przebarwienia są winą skanera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Spadaj, daj mi 10 minut Pocieszy Cię to, ze spadnę z kanapy? Dałam Ci więcej niż ten minuts. xd Edit: Przebarwienia są winą skanera http://img703.imageshack.us/img703/6687/pinkabq.jpg Jeden bit? Jeden bit kurde? Pinkamena musi bardzo napracować, żeby znaleźć odpowiednie składniki. Znowu rysunek za mały. Czy jest tu emotka z facepalm'em? xd Trochę ma dziwną lewą nogę, tułów trochę niezbyt zaznaczony. Coraz lepiej idzie Ci z kolorowaniem ołówkiem. :] Te babeczki...Wyglądają smakowicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jest: I odczep się od wielkości rysunków... I daj jeszcze jakiś pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Czy jest tu emotka z facepalm'em? xd proszę http://www.bankfotek.pl/image/1460265.jpeg Znowu rysunek za mały. Proponuje program Lupa z Windowsa A co do pracy to rzeczywiście noga trochę dziwna, ale prawa ( chodź to zależy jak kto patrzy ). Największą uwagę, jeśli chodzi o perspektywę, przykul stół, prawa tylna noga jest źle umocowana, tzn. zbyt daleko od krawędzi. Więcej się nie doszukuje, bo znowu zbłądzę tak jak ostatnio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jest: I odczep się od wielkości rysunków... I daj jeszcze jakiś pomysł... Ooo. xd No dobra, jak chcesz. Ale postacie są za małe, przyznaj. Hmm... Narysuj anicyka. Anicyk - połączenie ANIoła i kuCYKa. Ależ to będzie łatwe. @UP: Chodzi mi o wielkość postaci .__. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie umiem ._. Umiem tylko kuce ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No to zrób kuca z wielkimi anielskimi skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Spróbuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie jest źle, ale troszkę niedopracowane te rysunki. Proporcje czasami się psują, a na rysunkach z Luną i Pinkameną jest pozostawione zbyt dużo wolnego miejsca. No i szkoda, że obrazki nie są kolorowe Ale widzę, że dużo rysujesz i to się chwali, bo praktyka czyni mistrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jeszcze nie ma tego rysunku? Smutno mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Poddałam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ty poddawaczko się. :ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming::ming: To narysuj Twilcię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 heh nie poddawaj się D: aha i lepiej nie nadużywaj kontrastu do obrabiania zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Ja bym dała napis : Brinsezz Twinkie. Gdzie Twili ma włosy? Widzę tam z boku jakiś loczek, ale z drugiej strony też coś powinno być. Przyłóż się do kolorowania... Ucho jest chyba trochę za małe. Fajne pismo. Rysuj większe postacieee! Yup, otworzyłaś, przeczytałaś, twojaa wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Zabiję cię za ten spoiler I znowu nie mam pomysłu D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Taaa, to powodzenia życzę. Narysuj Nightmare Moon. Ja prawdopodobnie zabiłam Ciebie tym pomysłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 To ja ponarzekam Nie bój się rysować na całej A4 ! Kurcze no. Ja oczywiście będą poprawna politycznie, wiem że to coś między nogami to wklęsłość w nodze, ale inni mogą pomyśleć inaczej Jak nie masz pomysłu to narysuj : (werble) upitą RD (ba dum tss) ... nie naprawdę mówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 A na serio? Jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Narysuj Derpy która rwie krawędź kartki na której rysujesz, największą jaką potrafisz razy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Jak to zrobić z tą kartką? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Drzesz kartkę i rysujesz Derpy tak, aby wyglądało ze robi to ona. Chciałaś pomysł, a ja mam głupie pomysły, co widać po tym co robię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts