Lemuur Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Obiecałem, że jak dorwę się do skanera to co nieco wstawię, a z obietnicy trzeba się wywiązać xD... Poza rysunkami może pojawią się tu kiedyś jakieś grafiki, jak posiądę odpowiednią wiedzę i sprzęt, który nie wiesza się co 5 min xD, no ale do rzeczy: Jakaś losowa postać z wyobraźni Nieco przerobiony wilk Skutek nagłego napływu optymizmu xD Kolejna losowa postać Losowa postać z wyobraźni, debiut nowej kreski. Rainbow Dash, która na brudno wyszła 2x lepiej... RD (ćwiczenia) Mój pierwszy kucyk Losowy char z ciekawym cieniowaniem i dodatkiem specjalnym Pierwsza próba humanizacji kucyka (Fluttershy) Humanizacja RD Kolejny char z wyobraźni Rainbow Dash RD + Fluttershy Skucykowane strony Kolejna RD Chyba mój najsłodszy rysunek <3 Duuuża Fluttershy AKTUALIZACJA 11.03.2012: Rainbow Dash w kolorze Obrazek, który nie podobał się sorce od ekonomiki :< Filly RD Fluttershy Wpadłem na taką Tłajlajf, jak złapała mnie wena na ficka xD Mocno improwizowana Pinkie Pie Efekt słuchania smutnych soundtracków Humanizacja AJ Fluttershy... (mam nadzieję, że obejdzie się bez skojarzeń)... Fluttershy w koncepcie podobnym do Twilight Taki tam szkic xD AKTUALIZACJA 07.04.2012: Rainbow Dash Jakaś morda kobieca Flutterka Fail: To miała być Sweetie Belle Pierwsza próba mieszanki MLP z własnym stylem I jeszcze taki wielkanocny bonus, Lemi dorwał się do jajek xD Uwagi i krytyka mile widziane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Te ryski nie kuce mi sie podobają < humanizajce ci wychodzą...> A co do kucy też nie jest źle, proporcje troche kuleją... ale dopracuje sie to nie? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Kucyki nie są najlepsze ale Ci ludzie... bardzo fajne! Też chciałabym TAK kolorować... Bo rysuję w miarę dobrze (tak uważam) ale jeżeli chodzi o kolory to lipa xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 U mnie za to na odwrót, rysuję kiepsko, za to kolorowanie i cieniowanie jakoś mi idzie xD... Co do kucyków, cały czas ćwiczę w sql, więc pewnie niebawem będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 Ach... niema to jak trenowanie skila w szkole a, w domu sie opierdzielanie ^^? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 29, 2012 Autor Share Napisano Luty 29, 2012 W domu zazwyczaj piszę , też wstawię na forum jak już coś porządnego będę miał... Rysować też rysuję w domku, ale rzadziej, zawsze brakuje czasu, sił lub weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Fajne rysunki, i absolutnie nie mówię tak, bo znamy się osobiście i płacisz mi za to 5 zł. Nieee Tak na serio, większość mi się podoba, choć po tych szkolnych widać, że szkolne. Cwicz więcej kucyków, bo wychodzą ci najgorzej, a nie powinno być tak;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 Cóż panie Lemuur! Ludzie wychodzą ci dobrze:D Ale kucyki to ty naprawdę trenuj ciężej niż do dziś... PS. Oszpeć mi Fluttershy jeszcze raz , to jak cie.....;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 I tak wychodzi mi ładniej niż tobie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Ale kucyki to nie moja działka:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Tiaa, bazgroły Le Mur, dzięki Tobie polubiłem mangową kreskę ^^ I humanizacje. Naprawdę świetne <3 Kuce rzeczywiście jeszcze nie są idealne, ale od czego jest religia w szkole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akira Napisano Marzec 6, 2012 Share Napisano Marzec 6, 2012 Religia? Martinez musisz wiedzieć że Lemuur rysuje nie tylko na religii;P Każda lekcja jaką mamy w szkole(Lemuur jest ze mną w klasie) poświęcona jest na rysowanie:D Raz mu się zdarzyło że rysował na W-Fie. No Kucyki trochę potrenuje i będą dobre. Ale trzeba przyznać Lemuur kreskę to masz naprawdę SUPER, albo inaczej.... ona jest Cooler, 20% Cooler:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 7, 2012 Autor Share Napisano Marzec 7, 2012 Raz na WF-ie? Więcej tego było! P.S. Jakoś w weekend postaram się wstawić kilka nowych rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Nowe rysunki dodane, myślę że trochę poprawiłem kuce. Po raz kolejny uwagi i krytyka mile widziane . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Ile ty już czasu rysujesz? Bo wygląda na dużo. Świetne rysunki, gdzieniegdzie tylko proporcja siada i to nieznacznie, ale poza tym- cudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Rysuję odkąd pamiętam, zaś przykładam się do tego od jakiś 2-3 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Filly RD jedyny bardzo dobry rysunek, no i to RD, więc bardzo dobry x2 + 20% cooler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Tak jak wcześniej humanizacje ci wychodzą najlepiej. z kucami nie najgorzej aczkolwiek troszeczkę proporcje kuleją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Co najgorzej wypada w proporcjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Szyje, jak dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FootSoldier Napisano Marzec 18, 2012 Share Napisano Marzec 18, 2012 Ładnie rysujesz, te kuce z aktualizacji są świetne moim zdaniem. Szacun dla Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 7, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Nowa aktualizacja , zapraszam do krytykowania, oceniania, napiszcie też, czy lepiej żebym wstawiał obrazki w formie linków, czy jako obrazki xD. I dodatek wielkanocny: http://imgur.com/l8vsr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Mi się podoba Najlepiej moim zdaniem wyszła fluttershy ^^ PS Czy ZJADŁEŚ te jajka z dodatku wielkanocnego hmmm ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Kwiecień 10, 2012 Share Napisano Kwiecień 10, 2012 Aż żal rozbijać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 11, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2012 Zjadłem, specjalnie zrobiłem wpierw zdjęcie, by pamięć o nich została xD. Ale były to najlepsze jajka, jakie w życiu jadłem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts