Rainbow Wave Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Czemu ten dział nie jest w ogóle odwiedzany? Vinyl to świetna postać, ma masę fanów, wygląda super i utwory robione "przez nią" też są fajne! Zupełnie nie rozumiem braku zainteresowania tym działem. Jestem jej WIEEEEELKIM fanem i smutno mi nieco, bo ten dział ustał w miejscu. Np: zapytaj Vinyl, w którym nie było żadnych odpowiedzi od 09-2012... Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Czemu ten dział nie jest w ogóle odwiedzany? To pytanie można zadać w wielu działach / tematach. To kwestia podejścia użytkowników, którzy niczym Lyra wolą stać z boku i obserwować sytuację niż brać czyny udział. Oczywiście ważni są też avatarzy, ale na ten temat można by gadać i gadać... Dla mnie Vinyl i Octavia to idealne połączenie dwóch stylów - instrumentów i elektroniki (Paul van Dyk - For an Angel ) 1. Najlepszy remiks "For an Angel" 2. Paul van Dyk z orkiestrą Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Czemu ten dział nie jest w ogóle odwiedzany? Vinyl to świetna postać, ma masę fanów, wygląda super i utwory robione "przez nią" też są fajne! Zupełnie nie rozumiem braku zainteresowania tym działem. Jestem jej WIEEEEELKIM fanem i smutno mi nieco, bo ten dział ustał w miejscu. Np: zapytaj Vinyl, w którym nie było żadnych odpowiedzi od 09-2012... No to heloł Dajemy z tym działem http://www.youtube.com/watch?v=dT3lq4EJ2yU dosłoowwwwnie! Link do komentarza
Vinyl Scratch Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 AAAAAAAWWWWW YEAH!!!!! Moim zdaniem wspólnymi siłami na pewno spowodujemy, że dział zasłynie tym, czym miał zasłynąć. Dzięki prawdziwym fanom, dział nigdy nie zapadnie w zimowy sen, nie? Link do komentarza
Śliwa Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 w sen może i nie zapadnie, co nie znaczy, że jakoś specjalnie żywy to on też nie jest :/ Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 26, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Specjalnie? On nie śpi. On jest trupem, cichym, rozkładającym się trupem. Link do komentarza
Tarkin Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Więc dajcie mi tu kapłana! A tak na serio to racja, wypada ożywić dział, bo aż chce sie płakąc widząc srednio 1-2 posty na dzień :_: Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nacieszyliście się już? Krótka filozofia w pierwszym poście, później spameria polegające na gdybaniu przy ożywianiu działu. Piszcie w nim po prostu, zamiast zakładać tam mądre tematy. Zamek, kosz. Link do komentarza
Recommended Posts