Cattershine Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Witam.Zakładam ten wątek by pokazać wam ciekawą zabawę związaną z My little pony.Polega ona na tym aby napisać jaki znaczek posiadalibyście gdyby ludzie też mogli je mieć. Przykład: Mój znaczek to:pomocna dłoń. Dlaczego?*Zamieściła bym tu historię tego pomysłu ale jest ona długa.Oczywiście gdyby ktoś chciał mogę napisać) A wy jakie mielibyście znaczki? Miłej zabawy! Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 W związku z tym, że w Equestrii nie ma płyt CD czy mp3, a ja po prostu uwielbiam muzykę. Nawet teraz siedzę ze słuchawkami na głowie z których dobiegają moje ulubione kawałki. Nienawidzę ciszy. Gdy robię coś przy komputerze czy to kuchni musi coś grać. Chociażby radio. Moim znaczkiem była by więc: Ewentualnie Link do komentarza
Ylthin Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Pędzel bądź unurzane w atramencie gęsie pióro. Ponoć mam talent do rysunku i pisania, osobiście w to nie wnikam. Link do komentarza
Cattershine Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 A więc jak pisałam moim znaczkiem jest pomocna dłoń.Głównie dlatego że uwielbiam pomagać.Nie dla zysków i nagród ale sprawia mi to przyjemność. Link do komentarza
Brainiac Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Moim znaczkiem byłby symbol atomu ponieważ interesuję się fizyką cząstek elementarnych. Ewentualnie też para adidasów gazzeli ponieważ tańczę bboying ^^ Link do komentarza
Ukeź Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ukeś pewnie nie miałby znaczka, gdyby był kucem ;_; Chociaż jeśli już miałabym go mieć, to ukesiowy znaczek zapewne przedstawiałby się w sposób mniej więcej taki: Dlaczego? Z racji, że jestem specjalistą do spraw ukesiów z manią na pukncie miłości gejowskiej :9QuUw: Nic chyba bardziej by mi nie pasowało Ewentualnie jakaś nitka i igła, czy pluszowy kucyk, jako że zajmuję się szyciem, ale nie wiem. Link do komentarza
Frytka Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ja bym miała łyżwę ^^ Uwielbiam jeździć na łyżwach i dobrze mi to wychodzi Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Moim zdaniem było by pewnie coś takiego Bo bardzo dużo czasu spędzam na nolifieniu. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Dlaczego? Z racji, że jestem specjalistą do spraw ukesiów z manią na pukncie miłości gejowskiej :9QuUw: Nic chyba bardziej by mi nie pasowało Yaoistka? Że ja cie jeszcze nie spotkałam <3 A co do znaczka to pewnie flaga jakiegoś kraju i kredeczki Dlaczego? Hetalia i rysowanie Ewentualnie coś podobnego jak ma Ukeś :9QuUw: Link do komentarza
Recommended Posts