Mentos Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nick: Mentos5 Teraz rzadziej grywam (okrutna sesja się zbliża), ale jakby co, to pisać na priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Jam jest CloudKick w lidze . :DD Chętnie przejadę się po niewiernych moim Dariuszem jak będziecie chcieli ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Fisk Adored Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ja mam nick "Naughty Angel"(nie pytajcie czemu). Gram głównie jako support Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Proszę o dopisanie i mnie. Nick ten sam co tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eriael Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Moderatorzy juz dawno porzucili to miejsce ale jakby co to sie zgłaszam. Nick ten sam Eriael Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Ja też! TF2ChOmIk support mid top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Psych00l - jeden z najlepszych topów na East & Nordic do usług :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Diablllo/MySonicRainboom do usług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoirak124 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Hoirak124 Zgłasza się. Chaos will follow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Milordowie, Wave się zgłasza. Summoner Name: FredzioFilmy Wiem, mam porypany nick. Konto miało być założone dla jaj, ale skończyło się na tym, że wbiłem 30 lvl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 A więc przeniosłem się na ten zapomniany przez bogów serwer. Wiem, że nikt tego nie aktualizuje, ale może ktoś skorzysta. Mój nick: Lucpon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Nick: Draco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nick: Antygrawitacja. Nie ogarniam za bardzo gry, ale próbuję nie feedować xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Mój nick LocaLoba (bo jaki by inny xDD). Dopiszcie mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azris Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Mnie też możecie dodać mój nick gracu12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlik Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Od kiedy zrobili Howling Abyss to zacząłem coś tam grać, więc można mnie dopisać - Orlik95 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Poproszę o dopisanie mnie do listy, nick: Azoger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Dopiszcie też mnie. Mój nick: Jacob31 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Jak ktos chce zagrac to zapraszac Nick :Immoteh Jungle,top,Mid,adc Master AP is OP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Jak ktoś chce to moge zagrać od 16:30do 20:40 nick: TomekPl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Canducus Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Możecie mnie dopisać. Gram od kilku dni więc nie jestem najlepszym graczem Nick: SecretBrony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fillerr Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Ostatnio zaczalem grac... chenych do wspolnej zabawy ze skype'em zapraszam, aby dodac mnie w grze (Fillcia) a wtedy podam prywatnie skype Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyOnFly Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Jezeli potrzeba wam dobrej Jungli to piszcie FlyOnFly , do uslug Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nowe konto, level 30 w trakcie wbijania: Pony Gentleman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts