inka2001 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Wszystko dobrze. Jest świetnie. - Odpowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 - Cieszę się skarbię. Ci generałowie mi nie ufają, myślą skoro byłem, sam wiesz kim, to niby mogę od razu naskarżyć Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 - Choćmy do domu skarbie. Jestem senna. - Odparłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) - Jasne. Poczekaj na zewnątrz, a ja zapłacę - powiedział i podszedł do szefa sali. Nagle kantem oka widziałaś klacz która siedziała w stoliku na końcu sali, która patrzy się na twojego ogiera. Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Mierzyłam bacznie wzrokiem. Chętnie bym jej pokazała, że się nie patrzy na mojego ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Po chwili klacz wstała i podeszła do twojego ogiera. Widziałaś zaszokowanie Silvera kiedy ją zobaczył, podbiegł do niej i się przytulili. Po chwili podeszli do ciebie. - Kochanie, chce ci przedstawić moją siostrę. Mint Lotos - powiedział. Jednoróżka wyciągnęła do ciebie kopyto. - Miło mi cię poznać. Nie sądziłam, że mój braciszek dorobi się dziewczyny - powiedziała podobna kolorystycznie siostra Silvera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Podałam jej kopyta. Uśmiechnęłam się do Silvera. Zaszokowało mnie to wydarzenie. Poczułam się trochę głupio. - Galaktiana Pink. Możesz mówić Galaktyka. - Powiedziałam. Edytowano Lipiec 3, 2013 przez inka2001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 - Wybacz moją ciekawość, ale jak to się stało że poznałaś Silvera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Eeee... To długa historia. Może ją kiedyś opowiem. - Powiedziałam szybko. Co miałam powiedzieć? Że uratowałam podmieńca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Dobrze, jak chcesz. Braciszku, ja muszę iść do pracy. To do zobaczenia - powiedziała i wyszła z lokalu. - To co? Idziemy? - spytał się Silver. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 - Jasne. - Odparłam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Wyszliście i udaliście się do pałacu. Po kilku minutach byliście w swojej komnacie. Silver poszedł do łazienki, usłyszałaś dźwięk spuszczanej wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts