inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Witajcie! Zapytajcie mnie, Lotus, a jeśli mnie uwielbiacie wpiszcie się na listę moich fanów! Lista fanów: 1. inka2001 2. Violet Star 3. Pinkamena Diane Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Proszę mnie też wpisać na listę fanów Lotus! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Proszę o Wpis ! Pomyśle jeszcze nad pytaniem ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Witaj Lotus. 1. Masz ulubiony kolor? 2. Ulubioną potrawę? 3. Jak zdobyłaś CM? 4. Byłaś w jakimś ciekawym miejscu? 5. Masz jakieś hobby? To na razie tyle, jak będę miał pytania, to wpadnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Witaj Lotus. 1. Masz ulubiony kolor? 2. Ulubioną potrawę? 3. Jak zdobyłaś CM? 4. Byłaś w jakimś ciekawym miejscu? 5. Masz jakieś hobby? To na razie tyle, jak będę miał pytania, to wpadnę. Ja także witam. 1. Oczywiście niebieski. 2. Żonkile. Pycha. 3. Pewnego razu chodziłam po łące i zobaczyłam ten kwiatek, który mam na boku. Była to lilia wodna. Pomyślałam, że będzie mi w nim ładnie, więc włożyłam go do grzywy. Wtedy pojawił się znaczek. 4. Nie, niestety nie. 5. Zbieranie biżuterii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam Lotus. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiony miesiąc, dzień tygodnia, oraz ulubione powiedzonko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Też zadam pytanko ^.^ Jak ci idzie praca w Spa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Witam Lotus. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Ulubiony miesiąc, dzień tygodnia, oraz ulubione powiedzonko? Cześć! Miesiąc to maj, dzień tygodnia to sobota, a powiedzonko to nie ważne co i gdzie, nie marnuj czasu tylko pędz! Też zadam pytanko ^.^ Jak ci idzie praca w Spa? Witam! Praca w Spa idzie mi dobrze. Dzięki że spytałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Masz zwierzaka? Niestety, ale nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 12, 2015 Share Napisano Październik 12, 2015 Witaj, Lotus 1.Czy Aloes to Twoja siostra bliźniaczka?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Czy chciałabyś obsłużyć człowieka? Zgłaszam się na ochotnika 4.Czy w całej swojej karierze miałyście jakąś poważniejszą wpadkę?5.Przytulisz mnie?6.Czy macie w Ponnyville jakąś konkurencję, czy jesteście bezkonkurencyjne? 7.Jak podobasz się sobie z głosem Agaty Gawrońskiej-Bauman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts