Mrs.Octavia Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 nje,bo ja żyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Może i tak, ale na pewno nie w tym wątku, czyli jednak cel życiowy spełniony. Edytowano Maj 27, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Znowu. Ciel. Uświadomiłam sobie, że nie umiem rysować, i zanudziłam wszystkich którzy wchodzili na ten temat. Edytowano Maj 27, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Rysunki z pamięci, robione w szkole. Lekcja matematyki. Sebcio Drżypłoszka, motyl i super niewiadomy bazgroł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Flut ma jakieś dziwne tylne nogi, ale tak, to ładna. Ja wiem co narysuj!!! FlutterVampire wysysająca SSmana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 handlujesz rysunkami? Też chcę pohandlować *u* Nadal czekam na mą Natalkę Sebcio *q* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Flut ma jakieś dziwne tylne nogi, ale tak, to ładna. Nie zgadzam się z tobą. Nie jest ładna, nie jest przeciętna, jest po prostu brzydka, tak, tak, nawet ją potrafię oszpecić. TY! To mój talent! Oszpecanie normalnie niemożliwych do oszpecenia! Dziękuję, pomogłeś odkryć mój talent. Ja wiem co narysuj!!! FlutterVampire wysysająca SSmana A że wtf? Kiedyś to narysuję, kiedyś. Nie jutro, nie za dwa jutra, nie za dzisiaj dzisiaj to już ostro za późno na jakiekolwiek rysunki, tfu, bazgroły, nie za kilka tygodni, może w przyszłym tysiącleciu tak samo jak z Kryzysem. handlujesz rysunkami? Też chcę pohandlować *u* Nope, nie handluję, bo kto chce śmieci wzamian? Ale ty sobie handluj. Nadal czekam na mą Natalkę Hehe...No bo ten...Narysuje ją jutro. Sebcio *q* Oh, jak ja chciałam go narysować na matmie. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ona przynajmniej wygląda jak Flutters... Dlarego można ją zaliczyć do (przeciętnie, skoŕo się upierasz) ładnych. Aczkolwiek nie do arcydzieł (Picasso się wypowiada ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Ona przynajmniej wygląda jak Flutters... Skąd ten pomysł? Dlarego można ją zaliczyć do (przeciętnie, skoŕo się upierasz) ładnych. ''Dlarego''? Nie wiem co to oznacza. Dobra, już przestanę się bawić w nauczyciela polskiego... Do przeciętnego? Nawet nie. Oszpecona przez moją pamięć i basta. Aczkolwiek nie do arcydzieł Zastanów się. Czy jakakolwiek praca z tego tematu nadaje się do arcydzieł? Odpowiedź prosta jak skład majonezu(ta, ta, mam wykuty na pamkę )(o ja cie, wychodzi smutna minka ->): NIE. Picasso się wypowiada Jesteś Picasso. Dzisiejszy. No, może nie aż taki jak łuna. ale nadal coś. Szczególnie w temacie rysowania kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Nataalkaa już tu jest. Edytowano Maj 29, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Natalka! Tym razem ona cie nie zabije Jak zawsze jest uroczo psychiczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Natalka! Jooo. Tym razem ona cie nie zabije A czy kiedyś mnie zabiła? Jak zawsze jest uroczo-psychiczna Nie wykluczone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Narysuj mi Mion dźgającą jakąś babke z urzędu Plosie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 A czy kiedyś mnie zabiła? Nie ale może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Narysuj mi Mion dźgającą jakąś babke z urzędu Plosie... Mion z Higurashi? Nie ale może Ha, no właśnie, nie wiesz tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 No. Ostatnio mi się śniła. Psychiczny sen. Dźgała tą babke z urzędu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Ale jednak nie ma to jak dzieffczynka w zielonych włosach zaciachuje babe z urzędu. Co do requestra, to może go zrobię, a jeżeli już będę chciała go zrobić, poczekasz sobie tak jak Tavi na Natalcię. No dobra, okej, może trochę mniej. Edytowano Maj 29, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Może to nikogo nie obchodzi (Faggle, na co ty się nastawiłaś? Wiadomo, że nikogo to nie obchodzEee tam, daj mi chwilę pożyć w fałszywej nadziei.) ale tego requestra nie będzie. Życzę miłego popołudnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 NieNawidzęCię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Może ci narysuję. Ale dostaniesz go, jak będziesz już dziadygą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 U? Teasing me? No. A tak serio, to nie strasz... Albo naślę na ciebie siłę wyższą aka Stefana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Jeśli napiszę, że poszczuję Alucardem, to wyjdę na...maniaczkę [albo na osobę dziwaczną, ale nie aż tak dziwaczną, ewentualnie na osobę niestabliną, która natychmiast musi wyglądowac w psychiatryku, ponieważ wymyśla sobie że kurde jakiś facio-wampir ponad życiem a śmiercią, nieśmiertelny, natychmiastowo-regeneracyjny, kurde dziewczynka gadająca męskim głosem, powstanie z ekranu laptopa i tak 'pstryk' wysłucha tego bezsensownego(może nie bezsensowne tylko MEGA SUPER bezsensownego) rozkazu]? Słuaj, znaczy paczaj: Brak natchnienia - brak kakałka - brak rysunku - brak kasy do spłaty kredytu (ale to tutaj Klasowa Mafia jest powiązana, więc sza) - brak... brak czegoś tam do weny. xd Proste, a zarazem nie do pojęcia. Czyż nie? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 a może rysunki powinnam powstawiać w spoilery?Ten wstawię. Rysiol, z przejściami. Bardzo zła przeszłość. Spocony w kieszeni od spodni, czyli również pognieciony, brany z ręki do ręki, a nawet przez kogoś (już nie napiszę(bo najpewniej on tu nie jest zarejestrowany )) pobrudzony drożdżówką. Także nie przedłużam już więcej i wstawiam śmieć do spoilera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 A no, jestem, po krótkiej przerwie zaleję...nie mam kogo zalać...No dobra, to zaleję siebie aż dwoma rysunkami!Oł em dżi! TO CUD!Ajm sorry za jakość (nie chodzi o wykonanie, bo i tak jest okropne) rysunków, nowe urządzenie, HP, jednakże brak mi już Lexmarka :cI drugie ajm sorry, za to, że nie ma kucyków.Innymi słowy: Bardzo ciebie przepraszam, Faggle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Łzy dziwnie kwadratowe... Poza tym ładne, pokolorowałabyś. I kto to jest bo skądś kojarzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts