Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Od kiedy? Nigdy nie zauważyłam, że jestem biedna. Przynajmniej w mojej okolicy są czopy z których mogę zwałe se robić. Mam wzrok. Widzę.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Bóg może być biedny??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Uwaga! Prawa chrześcijańskie nie zostały zbezczeszczone! Nie ma co się martwić! No, a skoro mowa o mnie, niebiednym Bogu () to jakiś inny Bóg jest biedny (mogą być biedni.xd).xd Na przykład : Bóg Biedny, Bóg Menel, Bóg Żul Mietek i inni. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ojojojojo, mam stare info @Mrs. Octavia też wielbisz ming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Niestety, taki los święty Viegu. A kto nie wielbi Yao Minga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nikt, huhuhuhuhuhuhuhu!!!!!!! :ming: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Mówiłam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 że może być biedny bóg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ummmmm, WAT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Mietek ciągleee chlaaaaaaa... Nic nie słyszeliście, ok? Ja za to mam taki wolny net, że odpowiadam dopiero po tygodniu BTW, Faggle, narysuj mi coś ;_; Niech będzie... Fluttershy z kataną (miecz taki ) odcinająca głowę zombie, z góry dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Mietek ciągleee chlaaaaaaa... Nic nie słyszeliście, ok? Ja za to mam taki wolny net, że odpowiadam dopiero po tygodniu BTW, Faggle, narysuj mi coś ;_; Niech będzie... Fluttershy z kataną (miecz taki ) odcinająca głowę zombie, z góry dzięki :3 Mam lepszy pomysł Niech przecina zombie na pół! Nie że się wtrącam, czy coś, ale to chyba bardziej epickie i więcej flaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Mietek ciągleee chlaaaaaaa... Nic nie słyszeliście' date=' ok? [/quote'] I bebechem strzeeelaaaa. Nie wiem, nie umiem dotrzymywać obietnic. (spójrz na ten rysunek kucyka we flakach! Och! Tak.xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Zawsze trochę zostaje... To trochę mięśnia, to trochę móżdżka, żyłek, kostek... Mhmmmmm *oblizuje się* Czy nie mam racji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 mi się bardziej zacina niż jest całkowicie wolny...chyba mnie nie lubi A ja chcę Lune Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Feee. Co ty? Chińczol jesteś że żyły jeść lubisz? Tak, oni jedzą psy. :< PS. Ten móżdżek nie doda ci inteligencji...Niestety. @up: Ty w sygnaturze masz 'Suki, suki, suki' I to trzy razy pod rząd. Ohh, a mnie lubi. Tak się sprawnie porusza. (chyba coś więcej, niż lubi. ) Luna. Okej.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Czy oblizywanie sie musi być oznaką głodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Yao nie je psów! D: on tylko je ciasteczka z pand Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Pand..........Pand..........PAND! Wiedziałem że o czymś zapomniałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 @Vieg:Nie. Oblizywanie może być oznaką tego, że czegoś chcemy, coś jest fajne. Podaję przykład Sebastiana: Tak, wiem. Nie rozstaję się z nim. @Mrs.Octavia: Oraz z kotów, psów, krów(). Ciekawe, czy Sebcio dobrze smakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dokładnie... Wnioskuję z tego, że dedukcja u ciebie leży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Przecież jest piekielnie DOBRYM lokajem musi być dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 A ja z tego wnioskuję, że to co ty wywnioskowałeś jest nie prawdą. I z moim wnioskiem się całkowicie zgadzam. I ja też się zgadzam! O! Ja też! Ja też! Jak mogłabym się nie zgodzić? Ja też się zgadzam A może ja się zgodzę? I ja też się zgodze.... I ja też. I ja też się ja teżuję. xd I ja też! Czyli pozostali! : Zgadzamy się z tym faktem? TAAAK! To jest fakt! Widzisz? Każdy się ze mną zgadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 O jaki się tu spam zrobił. Albo offtop, mniejsza o to. Jedyne co widzę, to dużo mingów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts