Cipher 618 Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Witajcie. Mam dla Was miłą niespodziankę. W związku z tym, że zbliża się Dzień Kobiet postanowiłem zorganizować wraz z Vinyl i Octavią Dzień Klaczy. Zasady, nagrody i regulamin poznacie wkrótce. Może jeszcze dziś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Konkurs za konkursem! Wiosna zbliża się wielkimi krokami, ale najpierw trzeba posprzątać po zimie. Aby umilić kucykom Sprzątanie Zimy postanowiliśmy zorganizować konkurs. Waszym zadaniem będzie ułożenie słów piosenki lub wiersza. Więcej szczegółów wkrótce. Start - 10 marca. Koniec - 30 marca. Dlaczego nie 21? Zima nie raz nas zaskoczyła, prawda? Equestria nie jest wyjątkiem. Pamiętacie jak rok temu na Ziemi wróciła 1 kwietnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 W związku z małym zainteresowaniem w dziale "Lista Przebojów Vinyl Scratch postanowiłem zmienić nieco zasady. Możecie umieszczać tam swoje ulubione utwory. 1. W spoilerach 2. Max 3 na post 3. Zakaz pisania postu pod postem, chyba że od ostatniej wypowiedzi minęło min 24 godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Zbliża się 1 kwietnia... wiecie co to oznacza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Witajcie, ruszyła (zbyt) długo oczekiwana sesja RPG. Zasady, zapisy i wszystko co z nią związane znajdziecie tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Witajcie. Krótka informacja. Nabór na Opiekuna i inne nowości wprowadzone 1 kwietnia nie są żartem. Na serio szukam Opiekuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Krótka informacja: Od rana nie czuję się najlepiej (sprawy żołądkowe - zatrucie?) dlatego przez najbliższe 2-3 dni będę pojawiał się na forum okazjonalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 No dobra... nawet nie wiem od czego zacząć, ale chcę być z Wami szczery. Tak z "szarymi" użytkownikami jak i Administracją. Zależy mi na tym dziale, będę go prowadził, chcę to robić, ale chwilowo muszę zwolnić. Powód jest poważny. Część z Was wie, że mam w domu alkoholika. (Zmuś do pracy resztki szarych komórek zanim pomyślisz "lol/omg ale ból zadka" ) Zgłosiliśmy się o pomoc do fundacji Arka Noego i nie mamy lekko. Szczegółowy opis w tym wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Z wiadomej okazji już na dniach ruszy specjalny event. Przygotujcie kredki, mazaki, farbki, "szpreje"... cokolwiek, dzięki czemu będziemy mogli pobawić się w ozdabianie świątecznych... umm... nie powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ruszył event w którym mamy wyjątkowe pisanki. Są nimi... Vinyl oraz Octavia. Wybielone i zachwycone, prawda? Mhm No jak się jej mordka cieszy! A ucieszy jeszcze bardziej gdy ją przyozdobicie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Witajcie! Jako nowa Opiekunka Octavii chciałabym Was wszystkich serdecznie powitać *szturcha Octavię*.- Mhm... Ja również Was witam. Mam nadzieję, że będziecie aktywnie brać udział w Kąciku Muzycznym. - Ja też mam taką nadzieję. Korzystając z okazji, chciałabym zachęcić Was do zadawania pytań Octavii, do recenzowania utworów, podawania propozycji i pomysłów oraz do oceny naszej pracy! Wkrótce będzie można się spodziewać nowości w dziale. Pozdrawiam, Opiekunka Leah wraz z Octavią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Co prawda wątek ten poświęcony jest informacjom, ale wyjątkowo jako Avatar Kącika Muzycznego serdecznie witam nową Opiekunkę Octavii i życzę przyjemnej pracy oraz owocnej współpracy. Jestem pewien, że wspólnymi siłami postaramy się o to, aby w dziale dało się poczuć powiew świeżego powietrza. Vinyl podchodzi z miną typu "oczy kota ze Shrek'a": A czy ja mogę mieć opiekuna? Umm... NOPE iMac się znalazł. To nie fair! Domagam się Opiekuna! Przypominam Ci, że to już drugi Opiekun, którego posiada! Mam Ci przypomnieć, że od pół roku "proszę" żebyś nie słuchała w mojej i całego osiedla obecności dubstepu? Poza tym opiekuje się Tobą Avatar. Pocieszające. Po prostu Twoja funkcja kojarzy mi się z dwumetrowym smerfem z ogonem... Jak widzicie Vinyl kocha wtrącać się nieproszona. Jeszcze raz gratuluję świetnego podania, wielu pomysłów, które postaramy się dopracować i wprowadzić, a przede wszystkim życzę cierpliwości. Przyda się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Jako że jutro wyjeżdżam do Warszawy zgłaszam nieobecność. Wrócę w środę późnym wieczorem. Dziękuję i dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Już wkrótce ruszamy z sesją RPG. Detale? Hmm... na pewno będzie związana z muzyką, Vinyl oraz Octavią, a liczba "wejściówek" ograniczona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Już wkrótce Dzień Dziecka. Każdy nim był, jest lub ma w sobie coś z niego. Szykujemy związany z nim event Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Poważna sprawa. Arty w galeriach siadły. Większość grafik umieszczonych w serwisie tinypic została skasowana(?). Nie wiem czy to sprawa Hasbro czy serwisu. Szkoda ponieważ dzięki Wam, galerie tętniły życiem. Na dzień dzisiejszy proponuję serwis imgur lub DA. Wedle jego zasad arty znikają po pół roku od ostatniego obejrzenia. Mam nadzieję, że wina leży po stronie tinypic - serwery nawaliły? Oby po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Witajcie moi drodzy. Wiem, że ostatnimi czasy bardzo zaniedbałam dział. Powodem było to, że kończę szkołę, a w edukacji muzycznej trzeba przejść przez szereg ważnych egzaminów. Dzisiaj był ostatni z nich, więc powracam do opieki nad działem. Mam nadzieję, że wybaczycie zaniedbania z mej strony i z radością będziecie uczestniczyli w zabawach, dyskusjach oraz innych atrakcjach Kącika Muzycznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Jak już pisałem - szkoła przede wszystkim A skoro już wróciłaś to witam ponownie. Od Vinyl na powitanie: Aha... mam nadzieję, że nie namieszałem za bardzo w Twoich działach PS. Ruszyła sesja. Jeszcze dziś zamieszczę odpowiednie ogłoszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Witajcie. Ostatnio moi rodzice dali się naciągnąć na przejście do operatora-oszusta TelePolska (poszukajcie w google). Muszę im pomóc z tego wybrnąć. W związku z tym, będę miał mniej czasu dla Kącika, zanim sytuacja się nie uspokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drobne ogłoszenie. Niestety, ale wszystko wskazuje na to, że część artów z galerii padła na dobre. Szkoda ciężkiej pracy forumowicza BRONIESiPEGASIS. Druga informacja jest co najmniej bardzo pozytywna. Już 23 czerwca wystartuje konkurs z nagrodami. Szczegóły? Wkrótce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 W środę nie będzie mnie w najlepszym wypadku do 15:00. Co do sesji - zobaczymy co wyniknie z dzisiejszego dnia. Ok 23:00 będzie wiadomo na czym stoimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 W najbliższy poniedziałek rusza wakacyjny konkurs artystyczny z nagrodami. Będą nimi kody na dwie gry w serwisie Steam: Alan Wake oraz Stacking. Wszelkie informacje w poniedziałek. Mam nadzieję, że otrzymamy mnóstwo prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Przyszłam poinformować, że jutro z rana wyjeżdżam na rejs, więc nie będę mieć dostępu do niczego związanego z technologią. Wracam we wtorek w nocy. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 W takim razie Bon Voyage! I niech ta nutka zapadnie Ci w pamięci aby umilić rejs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Przepraszam za ciągłe nieobecności i zaniedbywanie sesji, ale jak nie neurolog to neurochirurg. Jak nie neurochirurg to wniosek o orzeczenie niepełnosprawności... a jutro kolejny wyjazd. Ja chcę, w końcu pospać, a nie stać w kolejkach i po godzinie dowiedzieć się, że minęło pięć minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts