Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Witajcie! Na start zamieszczę kilka ładnych prac abyście się nie zniechęcili Jedyny kucyk który mi wyszedł Harupia Ciel Dalej znajdują się moje inne prace. Brzydsze (to zwykle kuce) i ładniejsze (cała reszta ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 To jest ... eee xD Dziwny rodzaj Chmmm sztuki . I czy to dziwne że to mi się podoba to nie wiem ale czekam na więcej ^-^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Upadłeś na głowę?Cyk#1 CIĘ Cyk#2?! To jest Cyk#3 prześliczne! Rób więcej, czekam na więcej. RÓB! Nie użalaj się, bo nie ma sensu użalania się bo to jest P-R-Z-E-P-I-Ę-K-N-E! Rozumiesz? xD Masz własny styl i to mi się podoba! :3Jeśli już to cenzuruj mocniej tego typu wyrazy. ~Domine Oki doki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Hm... Masz specyficzny, oryginalny styl. Dobrze dobierasz kolory. Przyciąga oko. Na ścianie bym nie powiesił, za to w galerii sztuki nowoczesnej już tak. Rób więcej, zajdziesz daleko. Ten post był pisany na poważnie, chyba pierwszy mój taki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Hmm.... Vielen Dank? To może się podobać? Może coś jeszcze nabazgrzę, Ale rzadko będę wrzucał jako że musze korzystać z kompa sąsiada (płyta główna w moim lapku poszła się krzaczyć). Wreszcie wykorzystam ipada do czegoś produktywnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Ciekawe, bardzo ciekawe. Nie mogę powiedzieć że brzydkie, ani ładne. Ciekawe to dobre określenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nie wiem co to znaczy Vielen Dank, ale jest ok, rysuj se to.xd Nieee. Ooo nie. Arty musisz wrzucać często, i to bardzo. Masz tableta, iPada, co Ci jeszcze do szczęścia potrzebne (no do rysowania .__.)? Będę obserwowała, w jakim czasie wrzucasz swoje arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Sprawny Komputer oraz modem od Neta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 pierwsze dwa są... dziwne xD Trzecie też. Ale trzecie wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 A teraz czekam aż ktoś, raz na zawsze, odwiedzie mnie od rysowania. nie wiem czy pisałeś to na serio ale myślenie w ten sposób jest dla mnie bez sensu. Co do artow, hmm... kojarzy mi się to z którymś filtrem z photoshopa. Myślę, że jak jeszcze poćwiczysz(proporcje itp) to w połączeniu z takim stylem wyjdą naprawdę ciekawe, fajne arty. Np ten trzeci jest już spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Monitoring, monitoring. Uzależniłeś mnie od xD Wstaw że coś. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Monitoring, monitoring. Uzależniłeś mnie ot xD Wstaw że coś. xd Być może coś nabazgrałem, tylko teraz przekonaj sąsiada aby mi kompa uzyczył... Jakby co to z szajsunga piszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Być może coś nabazgrałem, tylko teraz przekonaj sąsiada aby mi kompa uzyczył... Jakby co to z szajsunga piszę Wal do niego, jak Twilcia do Rarity Dobrodusznej w PONY.MOV xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Randomowe kuce treningowe I dziwna postać... Za c**j nie wiem kto lub co to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Bazgrołek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ten 'bazgrołek ' jest świetny. Co do kuców treningowych i tego czegoś, cokolwiek to jest, albo ktokolwiek to jest, to nie są najlepsze. Narysuj coś jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie kuc ale co tam Wiem, przepiękny to ten Zero nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie znam tego Zero, ale fajnie wyszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Uuu dziękować. Fajna platformówka (Megaman Zero na gameboya, ale od czego emulatory ). Tutaj Szkic Harupii z tej samej serii EDIT: 3 godziny kolorowania a efekt i tak masakryczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Cóż, o ile Zero wyszedł dość niewyraźny i trochę niemrawy (kontury, niepasujące oczy) o tyle Harpuia wyszedł moim zdaniem naprawdę bardzo dobrze. Szkic bez zarzutów, wersja kolorowa bardzo mi się podoba, w zasadzie nie ma czego się uczepić. Rysunek jest wyraźny (porównując do Zero), kontury są widoczne, kolory dobrane tak jak trzeba, cienie i garść innych efektów też, wszystko razem komponuje się w (moim zdaniem) Twój najlepszy jak dotychczas rysunek. Tylko trzy godziny kolorowania? Nieźle. Albo po prostu ja mam dziwne poczucie czasu... Tak czy inaczej - dobra robota. Proponuję narysować teraz Leviathan, coś widzę, że postacie z Megamana wychodzą Ci zdecydowanie lepiej niż kuce. BTW - Harpuia miał tak widoczną bliznę na twarzy, czy to Twoja inicjatywa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Cóż, o ile Zero wyszedł dość niewyraźny i trochę niemrawy (kontury, niepasujące oczy) o tyle Harpuia wyszedł moim zdaniem naprawdę bardzo dobrze. Szkic bez zarzutów, wersja kolorowa bardzo mi się podoba, w zasadzie nie ma czego się uczepić. Rysunek jest wyraźny (porównując do Zero), kontury są widoczne, kolory dobrane tak jak trzeba, cienie i garść innych efektów też, wszystko razem komponuje się w (moim zdaniem) Twój najlepszy jak dotychczas rysunek. Tylko trzy godziny kolorowania? Nieźle. Albo po prostu ja mam dziwne poczucie czasu... Tak czy inaczej - dobra robota. Proponuję narysować teraz Leviathan, coś widzę, że postacie z Megamana wychodzą Ci zdecydowanie lepiej niż kuce. BTW - Harpuia miał tak widoczną bliznę na twarzy, czy to Twoja inicjatywa? Tak, ja zrobiłem mu bliznę Jakoś mi do niego pasowało. No skoro proponujesz Leviathan to ją zrobię I chyba rzeczywiście nie będę rysował kucy tylko cuś innego (ewentualnie humanizacje ) Ps. Dzięki za pochwały tylko wydaje mi się że Harupia miał dłuższe ostrza Jakieś takie niedopatrzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 No więc zrobiłem szkic Leviathan. Totalnie pamięciowy także mogą być jakieś uchybienia I nie wiem jak zrobić jej twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Odnośnie blizny - niby Fefnir zawsze był kreowany na tego najbardziej agresywnego i chętnego do walki, ale dla mnie to Harpuia zawsze był tym najważniejszym wojownikiem i to do niego bardziej pasują blizny powstałe w wyniku walk, więc tu jak najbardziej jestem za. Ostrza może i mogłyby być dłuższe, ale dla mnie jest dobrze tak jak jest. Co do Leviathan - szkic wygląda poprawnie (jak na totalnie pamięciowy jest naprawdę niezły), toteż czekam na wersję kolorową. Dasz radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Nie dam Próbowałem kolorować trzy razy i wygląda okropnie Ale za to zrobiłem sobie nową Lev do sygny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Ciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts