Ever3Tree Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 (edytowany) Wątek powstał, by każdy gracz (oraz Mistrz Gry) mógł wpisywać w nim powiadomienia o swoich nieobecnościach, prosić o dodatkowy dzień na odpis i zgłaszać wszelkiego rodzaju problemy z odpowiadaniem na sesję na czas. Dzięki temu wszystkie opóźnienia będą zawarte w jednym miejscu, nie zaś rozrzucone po tematach dotyczących konkretnych sesji i temacie dyskusyjnym. Edytowano Kwiecień 25, 2013 przez EverTree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Niestety, muszę poinformować was o sporych utrudnieniach jakie odbiją sie na każdej sesji umieszczonej w tym dziale. Otóż z powodu wyjazdów związanych z długim weekendem i egzaminów maturalnych, które zbliżają się wielkimi krokami zmuszony jestem zawiesić moje odpisy w sesjach. Pomiędzy 28 kwietnia a 11 maja (termin ten może sie wydłużyć, aczkolwiek zrobię wszystko, żeby wrócić jak najszybciej) będę zatem nieobecny i nie będę w stanie spełniać roli Mistrza Gry. Za wszelkie utrudnienia przepraszam, aczkolwiek są one ode mnie zupełnie niezależne (i szczerze wolałbym ich uniknąć...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jestem martwy Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Wybaczcie, ale nie będzie mnie w sesji "Ku nieznanemu". Powodem jest rozwalony komp, i teraz będę kupował nowy ;/ Wydaje mi się, że będę mógł powrócić gdzieś tak dopiero za miesiąc ;-; Na szczęście, jak na razie mój bohater jest nieprzytomny, więc moglibyście go podźwigać przez jakiś czas na plecach :3 Obiecuję, że kiedy wrócę walnę wam EPICKO WIELKO DŁUGIE POSTA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Niestety nie mam ostatnio zbytniego dostępu do internetu. Może to potrwać przez ok. 2 tygodnie, albo mniej. Przepraszam za utrudnienia~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Tak się składa, że jutro w nocy z piątek/sobota wyjeżdżam na wakacje. Wracam ok. 15 sierpnia. Niby internet tam już jest, ale tak jakby co informuję. Jak będzie to również dam znak~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Chcę oświadczyć że jako zaczynają się wakacje zostaje przeniesiony z miesjca zamieszkania na kolonię czyli jednym słowem wyjeżdzam 29.06.2013 i wracam dopiero 12.07.2013. Proszę o zatrzymanie sesji "Poznać siebie samego" aż do mojego powrotu. Dziękuje i życzę miłego dnia. Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Nieobecność od 5 do 12, jednakże z Internetem, więc powinienem być osiągalny i móc odpisywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Ogłaszam nieobecność od tego piątku aż do poniedziałku (trzy, cztery dni) Wyjeżdżam nad morze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Przez cały następny tydzień mnie nie będzie z powodu wyjazdu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 W przyszłym tygodniu wyjeżdżam. Do taty więc nie ma racji odwołania, Na dwa tygodnie. Nie wiem dokładnie jakiego dnia tygodnia. Najpewniej środa. Całe pełne dwa tygodnie. Będę miała internet,ale ograniczony dostęp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Od dzisiaj do następnego tygodnia (A może nawet dłużej) wyjeżdżam. Może gdzieś tam złapię internet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Przez ten weekend mnie ie będzie, a na miejscu raczej nie znajdę neta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czubaka Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Od 1 do 7 sierpnia ie będzie mnie w domu, wyjazd rodzinny ..., może złapie neta na miejscu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OneTwo Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 29 lipca, 4 sierpnia całkowicie niedostępny - powód woodstock. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Od 28 lipca do 6 sierpnia- wyjazd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Cały weekend z bardzo mocno ograniczonym dostępem do Internetu (będę się rozbijał pociągami po Polsce, więc ciężko mi będzie znaleźć czas i zasięg). W Cerastes powinna odpowiedzieć jeszcze jedna osoba, w Lucidzie trzy. I ostrzegam, że jeśli do poniedziałku te osoby nie dadzą znaku życia, to nie będę dłużej czekał z kolejnym odpisem, a nieodpisujący mogą liczyć na nieciekawy dla ich postaci obrót sprawy. Naprawdę, dość zwlekania, czekam od końcówki lipca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Wat? U nas odpisali już wszyscy, czekamy teraz na Cię, MG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Wat? U nas odpisali już wszyscy, czekamy teraz na Cię, MG. A Zmara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Odpis będzie wieczorem, bo meet, a ostatnie dni... No cóż, nie mogłem i przepeaszam. Koniec offtopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Ou Sziiit.... Bardzo przepraszam, wyleciałeś mi z głowy Zmaro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 Niestety, kolejny raz z mojej winy zmuszony jestem ogłosić przerwę w prowadzeniu sesji. Jest to związane z znacznym stopniu z problemami jakie wiążą sie ze zmianą szkoły i miejsca zamieszkania i w znacznym stopniu odbije sie na możliwości odpisywania na sesje, w związku z czym na następny post MG musicie poczekać aż do 9 września. Za wszelkie kłopoty i niedogodności serdecznie przepraszam ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Hm, no tak. Przydałobu się napisać o takowych problemach. Otórz szkołę mam na 6. Znaczy tak muszę się budzić by zdążyć na dwa autobusy. Siedzę sobie w niej do 15 i wracam padnięta do domu. Nauki mamy od cholery dużo. Prawdopodobnie będę miała duże trudności z odpisywaniem. Przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Mam podobnie co u Panny wyżej. Aczkolwiek postaram się odpisywać ile się da. (jutro post w Cerastes, sorki za czas ^^") Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts